Închide meniul
NEWS ALERT

FCSB – Chindia Târgoviște se va disputa cu porțile închise! Fanii nu vor avea acces pe Arena Națională. Roș-albaștrii, pedepsiți drastic

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 februarie 2022, 13:27

FCSB – Chindia Târgoviște se va disputa cu porțile închise! Fanii nu vor avea acces pe Arena Națională. Roș-albaștrii, pedepsiți drastic

S-au aruncat fumigene la meciul FCSB - FC U Craiova 1948

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Update: FCSB anunță fanii care și-au cumpărat deja bilete își vor primi banii înapoi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„FCSB anunță că partida cu AFC Chindia Oficial, de duminică seara (Arena Națională), se va disputa fără spectatori.

Această situație a apărut după decizia Comisiei de Disciplină a FRF, care astăzi a dictat suspendarea terenului FCSB pentru o etapă, precum și plata unei noi amenzi în valoare de 60.000 LEI, ca urmare a incidentelor de la meciul cu FC Universitatea Craiova 1948. Este a doua amendă în valoare de 60.000 LEI primită de clubul nostru în această săptămână, după cea legată de incidentele de la Derby, care s-a disputat pe Stadionul Dinamo.

Clubul nostru le mulţumeşte suporterilor care au achiziţionat deja bilete pentru acest joc pe www.bilete-fcsb.ro şi îi informează că sumele plătite le vor fi înapoiate în cel mai scurt timp posibil„, a anunţat clubul patronat de Gigi Becali.

Reclamă

Suporterii nu vor intra pe Arena Națională la partida de duminică, anunță digisport.ro. Totul din cauza problemele pe care le-au făcut în confruntarea cu FC U Craiova 1948, încheiată cu scorul de 2-2.

FCSB – Chindia Târgoviște, fără spectatori

FCSB a primit o amendă de 15.000 de lei după ce ultrașii au aruncat cu torțe în disputa cu oltenii. Pentru că recidivat, au aflat că au și un meci cu porțile închise. Au fost incidente atât la meciul cu Dinamo, din tur, cât și la cel cu Rapid.

Fanii se „războiesc” cu Gigi Becali și anunță că nu se vor opri aici. Liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustață, a lăsat de înțeles că patronul lui FCSB va mai avea de plătit și alte amenzi.

Reclamă 4 / 0/3

Am auzit că i-a plăcut (n.r. – lui Gigi Becali) spectacolul din Peluză. Este adevărat că a plătit toate amenzile. Cu Universitatea Craiova, cu Dinamo…

Noi așa ceva nu facem la orice meci, dar dacă nu rămâne la această idee că trebuie să fim respectați, ce ați văzut cu Rapid vom face la fiecare meci! Cum spuneam, vom repeta ce ați văzut la meciul cu Rapid. Chiar dacă din când în când stadionul va fi și suspendat. Îl cunoaștem bine pe Gigi Becali cum își schimbă mereu părerile. Să rămână la cea în care consideră că noi contăm!”, declara Mustață în luna decembrie.

Și Rapid a avut de suferit din cauza incidentelor din tribună. Meciul cu Sepsi, de azi, trebuie să se dispute fără fani în tribună.

Comisia de Disciplină a LPF a decis astăzi ca partida cu Sepsi OSK, din etapa a 26-a a Ligii 1, de pe 11 februarie, să se desfăşoare fără spectatori”, este anunţul FC Rapid. Partida dintre Rapid şi Sepsi se va juca la Mioveni. Decizia a fost luată după incidentele de la partida Rapid – UTA, scor 1-1.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
Vezi toate știrile
Citește și