Închide meniul

Rapid – Sepsi se va juca fără spectatori. Fanii rapidişti vor reveni pe stadion la derby-ul cu Dinamo. Reacţie virulentă a ultraşilor

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 februarie 2022, 15:23 / Actualizat: 2 februarie 2022, 16:28

Rapid – Sepsi se va juca fără spectatori. Fanii rapidişti vor reveni pe stadion la derby-ul cu Dinamo. Reacţie virulentă a ultraşilor

Fani Rapid

FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Comisia de Disciplină a LPF a decis astăzi ca partida cu Sepsi OSK, din etapa a 26-a a Ligii 1, de pe 11 februarie, să se desfăşoare fără spectatori”, este anunţul FC Rapid. Partida dintre Rapid şi Sepsi se va juca la Mioveni. Decizia a fost luată după incidentele de la partida Rapid – UTA, scor 1-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, următorul meci de pe teren propriu al FC Rapid la care fanii giuleşteni se vor putea afla în tribune este cea cu Dinamo, de la sfârşitul lunii februarie.

Liviiu Ungureanu, liderul galeriei Rapidului, s-a arătat revoltat de decizia Comisiei de Disciplină.

FRF e plină de incapabili. E împotriva fotbalului românesc. Și cei de  la AMFB erau mai buni. Ce fac acum? Fac instrucție cu galeria Rapidului? E cea mai frumoasă din țară.

La meciul cu UTA am aruncat cu câteva petarde, au aruncat și fanii arădeni. Au fost ceva incidente, dar Poliția nu a dat nicio amendă. Până la urmă, cei de la pază ce treabă acu? Ce păzesc? Au început să dea ca exemplu doar ca galeria Rapidului? Poate se trezesc cu o revoluție și cu proteste în fața Federației„, a spus liderul galeriei Rapidului, conform gsp.ro.

Reclamă
Citește și:

Rapid poate rămâne fără Alexandru Albu

Veste proastă pentru fanii celor de la Rapid. Unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei giuleştene din acest sezon ar putea pleca de la echipă. Impresarul său, Bogdan Apostu, a anunţat că fotbalistul are o ofertă importantă din Emirate. Alexandru Albu este pe picior de plecare de la Rapid. Fotbalistul giuleştenilor este dorit în zona Golfului, conform dezvăluirilor impresarului său, Bogdan Apostu. Mutarea s-ar putea face în scurt timp.

Alexandru Albu a ajuns la Rapid vara trecută, mai întâi sub formă de împrumut, apoi giuleştenii l-au achiziţionat definitiv de la Concordia Chiajna. „Sunt niște discuții pentru Albu. Cred că o să vină o ofertă importantă pentru Albu de la Rapid. E posibil să primească o ofertă importantă zilele următoare, de la o echipă din Emirate. Să vedem dacă Rapidul acceptă oferta”, a declarat Bogdan Apostu, conform fanatik.ro.

200.000 de euro a plătit Rapid echipei ilfovene pentru Alexandru Albu. Mai întâi, 50.000 de euro pentru un împrumut, apoi restul sumei pentru transferul definitiv al jucătorului convocat de către Mirel Rădoi la echipa națională. Albu are 5 goluri în 21 de meciuri pentru Rapid în acest sezon. „Rapid a plătit 200.000 euro ca să-l aibă pe Albu. Voi știți asta? Nu e vorba că nu l-a vrut Balint pe Albu, dar cine dădea 200.000 euro? Rapid a plătit 50.000 de euro pentru împrumut, plus 150.000, suma de transfer, pe care a activat-o. UTA avea banii ăștia, să-i plătească? Nu!”, a spus Apostu, conform sursei citate.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și