Închide meniul

FCSB – Dinamo 6-0 | Gabi Torje ţine capul sus după cea mai drastică înfrângere a carierei: „Cât timp sunt eu aici, toată lumea va muri pe teren!” Promisiune pentru fanii dinamovişti: „Ne batem la play-off!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 12 septembrie 2021, 23:17

FCSB – Dinamo 6-0 | Gabi Torje ţine capul sus după cea mai drastică înfrângere a carierei: „Cât timp sunt eu aici, toată lumea va muri pe teren! Promisiune pentru fanii dinamovişti: „Ne batem la play-off!

Se întoarce Gabi Torje la Dinamo?

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Gabi Torje ţine capul sus după cea mai drastică înfrângere a carierei

Gabi Torje a ţinut capul sus după umilinţa istorică. Proaspăt revenit la gruparea din Ştefan cel Mare, mijlocaşul sună adunarea şi promite fanilor că Dinamo se va bate pentru un loc la „masa bogaţilor” din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„O înfrângere usturătoare. Ce mai e de zis după 6-0. E cea mai grea înfrângerea din cariera mea. Ne-am dezamăgit suporterii. Aş fi ridicol să spun mai multe. Nu este acesta nivelul lui Dinamo. Nu mai aveam nimic de pierdut. Fazele fixe ne-au fost fatale. Trebuie să ne asumăm. Îmi pare rău că am început cu această înfrângere. Este ultima oară când Dinamo arată aşa. Cât timp sunt eu aici, toată lumea va muri pe teren.

Nu am văzut faza la televizor. Un cartonaş roşu rupe echilibrul. Dinamo nu va retrograda şi se va bate pentru play-off. Suntem trişti. Este doar o înfrângere peste care trebuie să trecem. Va mai fi şi jocul retur. În teren nu poate juca antrenorul sau experienţa. M-am simţit bine atacant central. Am alergat pe poziţia pe care antrenorul a cerut-o”, a spus Gabriel Torje la Digi Sport.

FCSB – Dinamo 6-0 | UMILINŢĂ TOTALĂ suferită de „câinii” lui Bonetti. Cea mai drastică înfrângere din istorie în faţa marii rivale

FCSB – Dinamo 6-0. Jucătorii lui Dario Bonetti au suferit un eşec uluitor în Derby de România. „Câinii” au înregistrat o înfrângere istorică în etapa a 8-a a Ligii 1.

Claudiu Keşeru a deschis scorul superb, dintr-o lovitură liberă. Steliano Filip a fost eliminat de Istvan Kovacs în minutul 37, după care a urmat dezastrul pentru alb-roşii. Octavian Popescu a făcut 2-0 în minutul 43, iar Vinicius şi Cordea au mărit proporţiile scorului în prelungirile primei reprize.

Reclamă

FCSB nu a avut milă de marea rivală. După pauză au marcat şi Vali Gheorghe (54) şi Andrei Miron (67).

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și