Închide meniul
Video

Edi Iordănescu a făcut un anunţ uriaş despre Constantin Budescu! Când ar putea debuta „Magicianul”: „E nevoie de el! Lucrează suplimentar!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 septembrie 2021, 11:24 / Actualizat: 13 septembrie 2021, 15:20

Mihai Stoica, anunț de ultimă oră despre Constantin Budescu

Hepta

Contantin Budescu nu a făcut parte din lotul FCSB la derby-ul cu Dinamo. „Magicianul” Budescu a avut parte de un incident neplăcut, imediat după ce a semnat cu FCSB. A fost muşcat de un păianjen şi a ratat „Eternul Derby”, câştigat de echipa sa cu 6-0. Budescu ar putea debuta la FCSB în derby-ul cu echipa lui Adrian Mititelu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

E nevoie de el şi, din păcate, a fost neşansa acestui eveniment pentru că, altfel, am fi avut 4-5 zile cu el şi astăzi ar fi fost a şasea de pregătire. Nici nu poţi să îl izolezi două săptămâni, îl tragi pe dreapta, îi construieşti un program separat şi vorbim peste 3 săptămâni. Încercăm să îl reintegrăm, aşa, din mers, încet încet. Lucrează suplimentar, va lucra suplimentar să putem să îl avem şi pe ceea ce înseamnă lotul de jucători ce va fi la următorul meci„, a spus Edi Iordănescu în exclusivitate la AS.ro  LIVE.

Constantin Budescu, genial după ce a fost muşcat de un păianjen

Constantin Budescu este marea lovitură dată de FCSB pe piaţa transferurilor. „Magicianul” a venit liber de contract după ce şi-a reziliat contractul cu arabii de la Damac. Budescu a vorbit şi despre „incidentul” de care a avut parte la revenirea la echipă.

Constantin Budescu s-a ales cu o nouă poreclă după ce a fost muşcat de un păianjen: Spiderman. Budescu a apelat la medic, după ce locul în care a fost muşcat s-a umflat.

Am fost muşcat de un păianjen şi mi s-a umflat piciorul după antrenament. Am decis să am o zi liberă ca să pot să merg la un medic şi să văd despre ce este vorba şi să mi se dezumfle piciorul. Voi deveni Spiderman pentru că se potrivesc şi culorile şi totul este ok”, a spus Constantin Budescu la revenirea la FCSB.

Reclamă

Constantin Budescu, mesaj pentru fanii FCSB! Promisiunea făcută de ”Magicianul” roș-albaștrilor

Constantin Budescu a fost lovitura verii pe piața transferurilor din România. ”Magicianul” a semnat un contract cu FCSB și va juca astfel din nou în Liga 1. Prezentat în urmă cu câteva zile, Budi are un mesaj special pentru fanii roș-albaștri.

Asaltat cu mesaje, pe rețelele de socializare, Budescu a ținut să le mulțumească suporterilor și le-a făcut și o promisiune. ”O să facem lucruri minunate împreună”, i-a asigurat Budi pe suporterii FCSB.

Vă îmbrățișez, cu drag, și vă aștept la stadion! O să facem lucruri minuneate împreună! Vă mulțumesc, tuturor, celor care mi-ați trimis mesaje”, a scris Budescu pe contul său de Instagram. Noul transfer de la FCSB a distribuit și clipul de prezentare pe care i l-au făcut roș-albaștrii.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și