Închide meniul

FCSB – Dinamo 6-0 | UMILINŢĂ TOTALĂ suferită de „câinii” lui Bonetti. Dinamo, cea mai drastică înfrângere din istorie în faţa marii rivale! FCSB a dat recital pe Arena Naţională

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 septembrie 2021, 21:10 / Actualizat: 12 septembrie 2021, 22:56

FCSB – Dinamo 6-0 | UMILINŢĂ TOTALĂ suferită de „câinii lui Bonetti. Dinamo, cea mai drastică înfrângere din istorie în faţa marii rivale! FCSB a dat recital pe Arena Naţională

FCSB

ALEX NICODIM / MEDIAFAX FOTO

Claudiu Keşeru a deschis scorul superb, dintr-o lovitură liberă. Steliano Filip a fost eliminat de Istvan Kovacs în minutul 37, după care a urmat dezastrul pentru alb-roşii. Octavian Popescu a făcut 2-0 în minutul 43, iar Vinicius şi Cordea au mărit proporţiile scorului în prelungirile primei reprize.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB nu a avut milă de marea rivală. După pauză au marcat şi Vali Gheorghe (54) şi Andrei Miron (67).

FCSB – Dinamo 6-0

Min. 82: Ianis Stoica a semnat o ocazie uriaşă. A ratat din marginea careului mic. Eşanu nu avea nicio şansă să intervină!

Min 67: GOOOL FCSB! Andrei Miron a dus scorul la 6-0.

Min. 64: Ocazie FCSB! Claudiu Keşeru a fost aproape de „dublă”. Atacantul a lovit bara transversală.

Reclamă

Min. 61: Pe Arena Naţională sunt prezenţi 36.147 de spectatori la derby-ul FCSB – Dinamo.

Min. 55: GOOOL FCSB! Valentin Gheorghe a marcat golul carierei în derby! Fotbalistul roş-albaştrilor a câştigat duelul cu doi fundaşi dinamovişti şi l-a executat pe Mihai Eşanu.

Min. 46: A început repriza secundă!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 45+8: Pauză pe Arena Naţională.

Min. 45+7: GOOOLLL FCSB! Andrei Cordea a marcat de la 11 metri. Este incredibil ce se întâmplă pe Arena Naţională!

Min. 45+6: Penalty pentru FCSB! Contraatac al roş-albaştrilor, iar faza a fost încheiată cu faultul lui Eşanu la Olaru!

Min. 45+3: GOOOLLL FCSB! A marcat şi Vinicius, după o fază fixă! Dezastru pentru Dinamo, care este în inferioritate numerică!

Min. 43: GOOOLLL FCSB! Octavian Popescu a înscris. Andrei Cordea i-a reuşit o pasă de senzaţie!

Update: Au fost incidente pe Arena Naţională. Steliano Filip s-a certat cu arbitrul şi a trecut la ameninţări în timp ce părăsea terenul!

Min. 37: Incredibil! Steliano Filip a fost eliminat pentru o intervenţie la Vali Gheorghe! Dinamoviştii au protestat după ce Kovacs a scos cartonaşul roşu.

Reclamă

Min. 34: Ocazie pentru FCSB. Keşeru a fost aproape de a reuşi „dubla”. A trimis din apropiere, pe lângă portă. I-a „suflat” mingea lui Vinicius, care era mult mai bine plasat.

Min. 26: GOOOLLL FCSB! Claudiu Keşeru a deschis scorul din lovitură liberă. Ce debut! Atacantul a executat superb şi a ajuns la al patrulea gol împotriva rivalei Dinamo.

Min. 24: Cartonaş galben Cătălin Itu! Dinamovistul a fost sancţionat după ce l-a faultat pe Claudiu Keşeru la marginea careului.

Min. 16: Octavian Popescu a cerut o lovitură de la 11 metri după o intervenţie a lui Amzar. Istvan Kovacs a lăsat jocul să continue!

Min. 14: Ocazie pentru Dinamo. Vali Creţu a fost aproape să facă un penalty. A făcut un fault chiar în marginea careului, iar arbitrul i-a acordat cartonaş galben!

Min. 1: A început derby-ul FCSB – Dinamo!

Update: Edi Iordănescu a avut o primă reacţie după ce s-au aflat echipele de start din derby-ul FCSB – Dinamo. Antrenorul roş-albaştrilor a explicat motivul pentru care Constantin Budescu nu a fost inclus nici măcar în lot.

„A fost greu de anticipat echipa lui Dinamo. Informaţia e capitală în astfel de momente, au fost 8-9 jucători noi. Pot apărea schimbări de jucători. Ne-am focusat pe ce avem de făcut. Constantin Budescu o să fie în lot când o să fie 100% apt medical şi o să fie titular când va fi în formă. E un jucător de care aveam nevoie„, a declarat Edi Iordănescu la digisport.ro.

Update: Fără a se putea baza pe Florin Tănase, cel care poartă în mod normal banderola la FCSB, Edi Iordănescu a surprins pe toată lumea. Noul căpitan al lui FCSB este chiar Andrei Miron.

Echipele de start FCSB – Dinamo

FCSB şi Dinamo nu trec prin cea mai bună perioadă. FCSB nu a mai câştigat de 3 meciuri şi vine după umilinţa din derby-ul cu CFR Cluj, scor 1-4. Edi Iordănescu încearcă să redreseze echipa pentru a îndeplini la final obiectivul stabilit la negocierile cu Gigi Becali: titlul.

Va fi o confruntare cu toate armele scoase, pentru că şi din punct de vedere valoric atunci când cele două echipe se întâlnesc, indiferent de moment, totul se nivelează un pic şi atitudinea, ambiţia determinarea, uneori poate şi pragmatismul ies la suprafaţă şi influenţează rezultatul final.

Am încercat să ne culegem foarte multe informaţii şi este destul de mare provocarea, pentru că sunt 8-9 jucători care au venit la Dinamo în ultimele zile, e foarte dificil să anticipăm anumite lucruri, nu ştim fiecare la ce nivel de pregătire este, care intră sau nu în planurile lui Dario (N.r. – Bonetti) pentru acest joc. Încercăm să ne focusăm atenţia pe ceea ce avem noi de făcut, corecţiile jocului nostru. Deocamdată, jocul nostru este de multe ori întâmplător, haotic, iar lucrul ăsta nu este ceva ce mă bucură„, a spus Edi Iordănescu înaintea derby-ului.

LIVE TEXT FCSB – Dinamo | Dario Bonetti cere mobilizare maximă

De cealalată parte, Dinamo nu a mai câştigat de 4 meciuri şi are numai puţin de 5 înfrângeri în primele 7 etape. Campania de transferuri din ultimele două săptămâni ar putea să fie atu-ul echipei lui Dario Bonetti.

Dintre jucătorii care au venit, unii vor juca, alţii nu, pentru că ei nu sunt din punct de vedere fizic la nivelul echipei, mai ales pentru un meci important cum este acesta. Întâlnim un adversar puternic. Clasamentul nu oglindeşte însă valoarea celor de la FCSB, dar considerăm că şi noi suntem în aceeaşi situaţie, locul ocupat în prezent nu arată unde am fi putut să fim cu câteva puncte în plus.

Trebuie să dăm totul, dacă se poate 101%. Trebuie să fim atenţi cum gestionăm această presiune, pentru că este destul de multă pe umerii jucătorilor tineri„, a spus şi Dario Bonetti.

Previziune sumbră pentru echipa lui Edi Iordănescu: „Dacă iau bătaie, au pierdut campionatul definitiv și locurile doi-trei!”

Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, este de părere că FCSB poate pierde titlul dacă va călca strâmb în derby-ul cu rivala Dinamo. „Corleone” spune că derby-ul e „cu siguranță decisiv”, iar şansele roş-albaştrilor să câştige sunt de 60%.

„Stai să îi vedem cum joacă. Așa nume au. Mă întrebați după două jocuri și vă spun. La Dinamo e greu. Cu toate că acuma văd că se mișcă lucrurile. Nu știu ce șanse au în meciul cu FCSB. Să zicem un 40%. Și Steaua (n.r. FCSB) e în cofă mare! Au și ei nevoie de puncte ca de aer!

Iordănescu nu își mai permite încă o înfrângere. Dacă iau bătaie de la Dinamo au pierdut campionatul definitiv și locurile doi-trei. Meciul cu Dinamo cu siguranță e decisiv”, a declarat Dumitru Dragomir pentru Fanatik.

Roş-albaştrii bagă „artileria grea” în Derby de România! Mihai Stoica, avertisment pentru „câini”

FCSB – Dinamo e meciul săptămânii în fotbalul românesc. Peste 20.000 de bilete au fost deja vândute pentru derby-ul de pe Arena Naţională, iar roş-albaştrii ţintesc victoria cu orice preţ. Edi Iordănescu are la dispoziţie „artileria grea”: Claudiu Keşeru şi Constantin Budescu, fotbalişti transferaţi pentru a aduce titlul după o pauză de 7 ani.

Mihai Stoica a postat o imagine pe reţelele de socializare în care îi avertizează pe „câini”: „În așteptarea unei lovituri libere”, a scris Mihai Stoica, amintind de faptul că cei doi fotbalişti sunt executanți excelenţi ai fazelor fixe.

Mihai Stoica, Claudiu Keşeru, Constantin Budescu
Roş-albaştrii bagă „artileria grea” în Derby de România! Mihai Stoica, avertisment pentru „câini”

Echipele probabile în FCSB – Dinamo

Cele două formaţii vor avea, cu siguranţă, nume noi în prima echipă. Dacă la FCSB sunt şanse mari să îl vedem titular pe Claudiu Keşeru, şi Dario Bonetti pregăteşte o echipă în care îi vom regăsi pe Gabriel Torje sau Cosmin Matei, două dintre achiziţiile de lux ale „câinilor”.

FCSB: Vlad – Creţu, Cristea, Vinicius, Radunovic – O. Popescu, Oaidă, Olaru – Cordea, Keşeru, Oct. Popescu

Antrenor: Edi Iordănescu

Dinamo: Eșanu – A. Radu, Giafer, R. Grigore, St. Filip – C. Matei, Răuță, Bani – Torje, Ivanovski, Sorescu

Antrenor: Dario Bonetti

Recomandări
  • FCSB – Dinamo 6-0
  • Umilinţă suferită de jucătorii lui Dario Bonetti

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și