Închide meniul

FCSB – Dinamo 6-0 | „Nu aveam voie cu manele că a fost certat Dennis Man!” Andrei Cordea, reacție fabuloasă după ce și-a umilit rivala! De ce l-a consolat Edi Iordănescu

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 septembrie 2021, 23:24

FCSB – Dinamo 6-0 | „Nu aveam voie cu manele că a fost certat Dennis Man! Andrei Cordea, reacție fabuloasă după ce și-a umilit rivala! De ce l-a consolat Edi Iordănescu

Andrei Cordea a dat lovitura în FCSB – Dunajska Streda

Andrei Cordea, bucurie după marcarea unui gol / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Aceasta este cea mai mare umilință suferită de Dinamo în derby-urile cu marea rivală. Andrei Cordea a marcat din penalty, după ce l-a rugat pe Claudiu Keșeru să îl lase pe el să execute. La final, jucătorii de la FCSB au declanșat fiesta. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este o descătușare, aveam nevoie de această victorie. Astăzi am reușit să câștigăm. Cântăm, nu aveam voie cu manele că a fost certat și Dennis Man. În România este un singur derby, mă bucur că acum am ieșit noi învingători. Când am jucat cu CFR, ei dacă puteau să ne dea opt, ne dădeau opt, la fel și noi, dacă puteam să dăm zece, zece dădeam.Îmi pare rău că n-am reușit să marchez la națională, am trecut cu greu peste acea ratare. M-a încurajat Mister, mi-a spus că se întâmplă, dar încă mai sunt afectat.

Avem un meci greu și la Craiova, dar trebuie să le câștigăm. Am vrut să bat eu, l-am rugat pe Claudiu să mă lase și m-a lăsat. Îi mulțumesc frumos pentru gest. Erau 4 sau 6 câini, dacă ne dădeau și nouă ieșeam și noi cu ei”, a spus Andrei Cordea după FCSB – Dinamo 6-0.

FCSB – Dinamo 6-0 | Umilință istorică pentru dinamoviști

FCSB a dat de pământ cu rivala Dinamo în prima repriză a derby-ului. După ce Claudiu Keşeru a deschis scorul, roş-albaştrii au marcat 3 goluri în 10 minute.

Claudiu Keşeru a deschis scorul în derby în minutul 26, din lovitură liberă. La câteva minute, Steliano Filip a fost eliminat de Istvan Kovacs, după un scandal monstru. La doar 5 minute, Vinicius a „spart gheaţa” pentru FCSB. Fundaşul a marcat cu o lovitură de cap, din centrarea lui Darius Olaru.

Reclamă

Andrei Cordea a dus scorul la 4-0 în minutul 45+7, din penalty. Eşanu l-a faultat pe Olaru, iar mijlocaşul a transformat fără probleme lovitura de la 11 metri.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone Vezi toate știrile
Citește și