Închide meniul

FCSB – Dinamo | Ameninţări înainte de derby! „Vom scoate un rezultat bun”. Iuliu Mureşan nu se teme de vicecampioană

Gabriel Zamfirescu Publicat: 9 septembrie 2021, 18:49

Reclamă
FCSB – Dinamo | Ameninţări înainte de derby! „Vom scoate un rezultat bun. Iuliu Mureşan nu se teme de vicecampioană

Cupa României

GEORGE FILIP / MEDIAFAX FOTO

Dinamo a punctat decisiv în ultimele două săptămâni. A adus 8 jucători pentru a o încurca pe FCSB în Derby de România. FCSB – Dinamo e duminică seara, de la ora 21.00. Iuliu Mureșan e convins că echipa sa nu va pierde.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iuliu Mureşan pune presiune pe câini înainte de FCSB – Dinamo

Iuliu Mureșan pune presiune pe câini înainte de FCSB – Dinamo. Totuşi, recunoaşte că roș-albaștrii vor avea un avantaj în duelul cu Dinamo. Este vorba despre omogenitatea grupului de jucători. În ultima perioadă, Dinamo a transferat nu mai puțin de opt jucători, iar acest lucru ar putea fi în dezavantajul ”câinilor”, spune Iuliu Mureșan.

Cu toate acestea, Mureșan este convins că Dinamo poate obține un rezultat bun în confruntarea cu elevii lui Edi Iordănescu. ”Este greu să fac aprecieri. FCSB are un lot foarte bun, toată lumea știe acest lucru. Noi am îmbunătățit lotul prin transferurile pe care le-am făcut. FCSB are și avantajul că sunt mai omogeni.

Atuul câinilor în Derby de România

Jucătorii se cunosc mai bine pentru că nu au avut o campanie masivă de transferuri într-un timp atât de scurt. Avem dezavantajul că jucătorii abia se cunosc între ei, dar sunt convins că foarte repede vor fi un grup unit.

La antrenamente, deja i-am văzut că sunt uniți. Sunt convins că vor fi determinați, dar determinarea noastră va fi peste cea a celor de la FCSB. Pe asta mă bazez că vom facem un meci bun și vom obține și un rezultat bun pe care ni-l dorim cu toții”, a declarat Iuliu Mureșan la conferința de presă de la prezentarea noilor achiziţii.

Reclamă
Reclamă 4

Dinamo, transferuri pe bandă rulantă înainte de Derby de România

Iuliu Mureșan a fost cel care a făcut anunțul privind ultimele transferuri înregistrate de Dinamo. Este vorba despre Cătălin Itu, care va veni împrumut de la CFR, și Cătălin Carp, fostul jucător de la CFR și FCSB.

”Itu Cătălin, de la CFR, vine împrumut. Eu am vrut să aduc numai jucători pe care îi cunosc și pe care i-am văzut cu ochii mei, că n-a fost timp, în patru-cinci zile, de când s-au deblocat transferurile, să studiem jucători de afară, pe care nu-i cunosc.

Și, atunci, prefer să aduc jucători care au jucat în România sau care chiar i-am avut la CFR sau care au jucat la Dinamo și așa mai departe.

Reclamă

Acesta a fost principiul pentru a scade riscul de greșeală. Da, o să vină și Cătălin Carp. Trebuie să apară. E pe drum. A plecat, dimineață, cu mașina din Chișinău și vine”, a spus Mureșan.

Lista jucătorilor transferați de Dinamo

Constantin Nica
Gabriel Torje
Cosmin Matei
Răzvan Popa
Plamen Iliev
Mirko Ivanovski
Cătălin Itu
Cătălin Carp

Câte goluri va înscrie Cristiano Ronaldo la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
16:29

„Cel mai slab!” Dănuț Lupu, atac la adresa unui tricolor după Belgia – România 2-0! Nu s-a ferit de cuvinte și l-a făcut praf

16:11

„Îmi place!” Gigi Becali a dezvăluit numele tricolorului pe care l-ar transfera la FCSB! Mesaj direct după Belgia – România 2-0

15:50

Elveţia – Germania şi Scoţia – Ungaria (22:00) LIVE TEXT! Luptă strânsă pentru locul 3 din Grupa A de la EURO 2024

15:45

LIVE VIDEOCursa Marelui Premiu de Formula 1 al Spaniei este ACUM, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! Cursă spectaculoasă la Barcelona

15:37

Rapid a plecat în cantonament în Slovenia! Lotul pe care îl are la dispoziţie Neil Lennon

15:17

„Nu se poate aşa ceva” Ilie Dumitrescu l-a văzut pe Romelu Lukaku în Belgia – România 2-0 şi a transmis un mesaj tranşant!

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 3 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri” 4 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 5 FotoAnunţul făcut de soţia lui Andriy Lunin, cu o zi înainte de România – Ucraina. Reacţie despre ultimatumul de la Real Madrid 6 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52)
Citește și