Închide meniul

FCSB – Dinamo | Edi Iordănescu a explicat de ce Constantin Budescu nu a fost inclus nici măcar în lot. „Abia atunci va fi titular!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 septembrie 2021, 20:35

FCSB – Dinamo | Edi Iordănescu a explicat de ce Constantin Budescu nu a fost inclus nici măcar în lot. „Abia atunci va fi titular!

Edi Iordănescu, anunţ despre Constantin Budescu

Facebook Mihai Stoica

Au apărut zvonuri că mijlocaşul de 32 de ani este suspendat, după ce FRF şi LPF au oferit informaţii contradictorii. Budescu avea drept de joc, însă are probleme medicale şi Edi Iordănescu a decis să nu rişte să îl folosească în Derby de România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu, anunţ despre Constantin Budescu

Budescu a fost muşcat de un păianjen la un antrenament, iar piciorul i s-a umflat şi a ajuns la medic. Internaţionalul român este şi în urmă cu pregătirea din moment ce nu a mai jucat niciun meci oficial în ultimele luni.

A fost greu de anticipat echipa lui Dinamo. Informaţia e capitală în astfel de momente, au fost 8-9 jucători noi. Pot apărea schimbări de jucători. Ne-am focusat pe ce avem de făcut. Constantin Budescu o să fie în lot când o să fie 100% apt medical şi o să fie titular când va fi în formă. E un jucător de care aveam nevoie„, a declarat Edi Iordănescu la digisport.ro.

Alţi doi jucători, care abia au fost transferaţi de roş-albaştri, şi-au făcut loc în echipa de start. Edi Iordănescu a anunţat de ce a luat această decizie în privinţa lui Claudiu Keşeru şi Vali Gheorghe.

100% nu sunt pentru că au venit după pauză. Dar sunt la un nivel care le permite să joace şi să ne ajute„, a precizat antrenorul lui FCSB.

Reclamă

Cum a arătat echipa de start a lui FCSB cu Dinamo: Vlad – Creţu, Vinicius, Miron, Radunovic – Olaru, Cristea, Octavian Popescu – Cordea, Keşeru, Vali Gheorghe

Constantin Budescu, genial după ce a fost muşcat de un păianjen

Constantin Budescu este marea lovitură dată de FCSB pe piaţa transferurilor. „Magicianul” a venit liber de contract după ce şi-a reziliat contractul cu arabii de la Damac. Budescu a vorbit şi despre „incidentul” de care a avut parte la revenirea la echipă.

Constantin Budescu s-a ales cu o nouă poreclă după ce a fost muşcat de un păianjen: Spiderman. Budescu a apelat la medic, după ce locul în care a fost muşcat s-a umflat.

Reclamă 4 / 0/3

Am fost muşcat de un păianjen şi mi s-a umflat piciorul după antrenament. Am decis să am o zi liberă ca să pot să merg la un medic şi să văd despre ce este vorba şi să mi se dezumfle piciorul. Voi deveni Spiderman pentru că se potrivesc şi culorile şi totul este ok”, a spus Constantin Budescu la revenirea la FCSB.

Recomandări
  • Constantin Budescu nu a fost inclus de Edi Iordănescu în lotul lui FCSB
  • Anunţul făcut de antrenorul vicecampioanei României

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și