Închide meniul

FCSB – Dinamo | Edi Iordănescu, răspuns categoric după ce Duckadam i-a cerut să îl lase pe bancă pe Andrei Vlad. „Eu fac echipa! Ţin cont de toată lumea, dar fac ceea ce cred eu!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 septembrie 2021, 14:05

FCSB – Dinamo | Edi Iordănescu, răspuns categoric după ce Duckadam i-a cerut să îl lase pe bancă pe Andrei Vlad. „Eu fac echipa! Ţin cont de toată lumea, dar fac ceea ce cred eu!

Andrei Vlad s-a întrecut în erori la FCSB

Mediafax Foto / George Fluster via Hepta

Tehnicianul roş-albaştrilor a fost sfătuit de legenda Stelei să îl titularizeze pe Cătălin Straton. Totul după ce Andrei Vlad a gafat în ultimele meciuri ale lui FCSB. Reacţia lui Edi Iordănescu a venit cu rapiditate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu, răspuns pentru Helmut Duckadam: „Eu sunt cel care face echipa!”

Aprecieri nominale prea mult nu o să fac. Domnul Duckadam mereu a fost în sufletul meu, are apriecierea mea totală. E un om care mi-a arătat sprijin de fiecare dată când a avut ocazie. E un om cu experienţă, are păreri obiective, însă eu sunt aici, eu îi văd, eu îi cunosc.

După cum am verificat ultima dată, eu sunt cel care face echipa. Aşteptaţi-vă ca să ţin cont de toată lumea, dar să fac ceea ce cred eu!„, a declarat Edi Iordănescu la conferinţa de presă.

Duckadam se teme că Andrei Vlad şi-ar putea juca viitorul în cazul în care ar face o eroare decisivă împotriva lui Dinamo.

Dacă va juca Vlad, că nu știm. A avut două probleme la ultimul meci. Da, aș vrea să joace Straton la meciul ăsta. Cred că dacă îl forțezi prea mult pe Vlad după anumite greșeli, face o greșeală. Da, l-aș lăsa să se odihnească măcar un meci, să-l ajuți și psihic. Dacă va mai face o greșeală cu Dinamo, atunci iar e terminat de tot.

Reclamă

Iliev e un portar bun. Iliev n-a mai jucat demult, dar e un portar bun, cu experiență. Nici acolo n-am înțeles prea bine. Mie îmi place de Eșanu, care e tânăr„, a declarat Helmut Duckadam la digisport.ro.

Cătălin Straton a fost titular într-un singur meci din această ediţie de campionat. Din momentul în care a fost transferat de la Dinamo, a apărat buturile lui FCSB în 5 partide din Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și