Închide meniul
Video

FCSB – Dinamo | Fanii „câinilor” nu au mai suportat umilinţa! Suporterii dinamovişti au plecat de la Arena Naţională după golul de 6-0

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 12 septembrie 2021, 22:51

Fanii lui Dinamo nu au mai aşteptat finalul derby-ului

AS.ro

Fanii „câinilor” nu au mai suportat umilinţa! Suporterii dinamovişti au plecat de la Arena Naţională după golul de 6-0

Răbdarea fanilor dinamovişti a ajuns la final. Dinamo a fost umilită de rivala FCSB în derby-ul de pe Arena Naţională. După 67 de minute, tabela arăta 6-0 pentru gruparea roş-albastră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acela a fost momentul în care suporterii „câinilor” nu au mai suportat umilinţa şi au părăsit cel mai mare stadion al ţării. Cu capul plecat, sute de fani au fost surprinşi în timp ce se îndreptau spre porţile de ieşire.

În acelaşi timp, fanii rivalilor de la FCSB scandau: „1, 2, 3, 4, 5, 6, 7…”.

„Câinii”, umiliţi în derby

În prima repriză, Claudiu Keşeru a deschis scorul în minutul 26, din lovitură liberă. La câteva minute, Steliano Filip a fost eliminat de Istvan Kovacs, după un scandal monstru.

Înaintea pauzei mai erau doar 4 minute, iar roş-albaştrii s-au descătuşat pe final. Octavian Popescu a marcat după o pasă de geniu a lui Andrei Cordea. Mijlocaşul s-a distrat cu apărarea dinamovistă.

Reclamă

La doar 5 minute, Vinicius a „spart gheaţa” pentru FCSB. Fundaşul a marcat cu o lovitură de cap, din centrarea lui Darius Olaru.

Andrei Cordea a dus scorul la 4-0 în minutul 45+7, din penalty. Eşanu l-a faultat pe Olaru, iar mijlocaşul a transformat fără probleme lovitura de la 11 metri.

În repriza secundă, Valentin Gheorghe a reuşit golul carierei după ce a câştigat duelul cu doi fundaşi dinamovişti şi l-a executat pe Mihai Eşanu.

Reclamă 4 / 0/3

Andrei Miron a dus scorul la 6-0 din pasa lui Darius Olaru.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și