Închide meniul
NEWS ALERT

FCSB – Dinamo Kiev, amical de lux pe stadionul „Arcul de Triumf”. Anunțul făcut de Toni Petrea

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 aprilie 2022, 14:12

FCSB – Dinamo Kiev, amical de lux pe stadionul „Arcul de Triumf. Anunțul făcut de Toni Petrea

Cum şi-a explicat Toni Petrea umilinţa cu Saburtalo

Toni Petrea, eşec umilitor în Conference League / Captură FCSB TV

  • FCSB – Dinamo Kiev, amical de lux
  • Anunțul făcut de Toni Petrea

FCSB va juca un amical de lux cu Dinamo Kiev, miercuri, de la ora 20:00, pe stadionul „Arcul de Triumf”. Anunțul a fost făcut de Toni Petrea, la conferința de presă susținută înaintea partidei cu Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Amicalul face parte dintr-o campanie pentru a ajuta Ucraina, țară aflată în război cu Rusia.

FCSB – Dinamo Kiev, amical de lux! Toni Petrea a făcut anunțul

Miercuri vom juca un meci amical cu Dinamo Kiev, pe Arcul de Triumf, la ora 20.00. Este o campanie umanitară „Uniți pentru Ucraina”. Am dat curs acestei invitații în scop umanitar și mi se pare o idee foarte bună. Să sperăm că se vor reyolva lucrurile acestea și vom putea să jucăm și meciuri oficiale. E un prim pas că putem juca acolo, să sperăm că vom juca și meciuri oficiale. Suntem și noi nerăbdători să intrăm acolo și să vedem stadionul, care e unul frumos. Este și în centrul Bucureștiului„, a spus Toni Petrea. 

Reclamă

Planul lui Gigi Becali ca FCSB să joace pe stadionul Arcul de Triumf

FCSB va disputa un amical cu Dinamo Kiev, echipa lui Mircea Lucescu. Gigi Becali a dezvăluit că partida va avea loc pe stadionul Arcul de Triumf. Latifundiarul din Pipera speră ca echipa lui să joace acolo și meciurile oficiale.

„Pe mine m-a sunat Mircea Lucescu și i-am spus că poate să facă orice, pentru că face lucruri bune. Să facă ce vrea el! A stabilit totul cu Meme și cu JMinistrul de Tineret și Sport, domnul Novak. Dacă tot e așa, ne împrietenim cu Novak, ca să putem să jucăm și pe Arcul de Triumf. Ne facem și pile, că e pe pile!

Reclamă

Miercuri se va juca. Știu că miercuri, nu știu care miercuri! Eu i-am spus, Mircea fă ce vrei tu. Doar vorbește cu Meme dacă există calendar. M-a sunat azi și a spus că a stabilit cu ministrul Novak. Pe Arcul de Triumf se joacă. De asta am spus că se joacă pile. După îți dai seama… îi spun: „Dacă s-a putut, acum de ce nu se mai poate?”, a spus Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”