Închide meniul

FCSB vrea să transfere de la Dinamo! Mihai Stoica a dezvăluit ce fotbalist vrea de la marea rivală: „Îmi place foarte mult!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 15 mai 2021, 19:40

FCSB vrea să transfere de la Dinamo! Mihai Stoica a dezvăluit ce fotbalist vrea de la marea rivală: „Îmi place foarte mult!

Mihai Stoica, replică acidă pentru Nicolae Dică

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

FCSB vrea să transfere de la Dinamo. Nu este vorba despre orice fotbalist, ci chiar de căpitanul „câinilor”, Deian Sorescu. Mihai Stoica, managerul general al roş-albaştrilor, a dezvăluit că îl urmărea încă din perioada în care îmbrăca tricoul celor de la ASU Poli Timişoara, în Liga 2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Deian Sorescu e semnat cu Dinamo, e foarte greu de adus, și mie îmi place foarte mult Deian Sorescu. Îmi pare rău că n-am știut, eu îl urmăream și îl vedeam jucând în Liga 2 doar atacant, și nu știam că poate juca și fundaș lateral”, a declarat Mihai Stoica, în cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri de pe contul de Facebook al FCSB.

FCSB vrea să transfere de la Dinamo. Deian Sorescu, remarcatul roş-albaştrilor

Cotat la 1 milion de euro pe site-urile de specialitate, Sorescu are cifre excelente în acest sezon, motiv pentru care FCSB vrea să transfere de la Dinamo. Acesta a marcat 7 goluri şi a oferit 9 pase decisive, în toate competiţiile pentru Dinamo. Actualul căpitan al lui Dinamo a ajuns gratis în Ştefan cel Mare, în iulie 2018, de la ASU Poli Timişoara.

Deian Sorescu, „înţepătură” la adresa lui Pablo Cortacero

Deian Sorescu a avut o reacție genială când a fost întrebat ce i-ar pune sub brad lui Pablo Cortacero.

I-aș pune o promisiune”, a spus Deian Sorescu la DigiSport. Jucătorul de la Dinamo a făcut aluzie la promisiunile săptămânale făcute de Cortacero în ceea ce privește banii.

Reclamă

Neplătit cu lunile de Pablo Cortacero, lui Deian Sorescu i s-a făcut dor de Ionuț Negoiță.

O să înceapă să îmi fie dor de domnul Negoiță. Nu pot să fiu supărat, pentru că mie nu mi-a făcut niciun rău. Dacă pe dânsul nu l-a mai interesat clubul Dinamo, de aici a dat un scandal către suporteri, pentru că pe ei îi interesează clubul Dinamo, se vede.

Cine a știut că se va ajunge așa? Când te duci la un asemenea club trebuie să ai și responsabilități. La noi au fost doar promisiuni și vorbe.

Reclamă 4 / 0/3

Nu m-am gândit când voi spune stop. Primul gând a fost să vin acasă cu familia să mă liniștesc, să petresc sărbătorile și după voi lua o decizie cu siguranță. Când ne vom reuni și vom afla lucrurile exacte vom lua o decizie, pentru că nu e normal ca cineva să își bată joc de noi”, a mai spus Sorescu la Digi Sport.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni Vezi toate știrile
Citește și