Închide meniul

FCSB e Steaua? Mesajul echipei lui Gigi Becali la 73 de ani de la înfiinţarea Stelei

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 iunie 2020, 8:44 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:25

FCSB e Steaua? Mesajul echipei lui Gigi Becali la 73 de ani de la înfiinţarea Stelei

Mediafax Foto / Marian Ilie via Hepta

Războiul dintre FCSB şi Steaua continuă

FCSB aniversează astăzi, 7 iunie, 73 de ani de la înființarea celui mai mare club din istoria fotbalului românesc. În 1947, printr-un ordin al Ministrului Armatei Regale, Generalul Mihail Lascăr, lua naștere ASA București, iar primul meci din istorie al echipei a avut loc pe data de 24 august 1947.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De-a lungul timpului, echipa a avut cinci denumiri: ASA București (Asociația Sportivă a Armatei), în perioada 1947-1948, CSCA (Clubul Sportiv Central al Armatei) între 1948 și 1949, CCA București (Casa Centrală a Armatei) între 1950 si 1961, iar denumirea Steaua București a fost adoptată în 1961. Odată cu deciziile ÎCCJ, clubul nostru a fost obligat să își schimbe denumirea în Fotbal Club FCSB", se arată în prima parte a mesajului. 

Păreri împărţite în rândul fanilor

Războiul dintre FCSB şi Steaua i-a împărţit pe suporteri. Şi comentariile acestora de pe pagina de Facebook a echipei patronate de Gigi Becali au fost împărţite. 

"Nu ştiam că din 2003 până astăzi sunt 70 de ani…oricum adevăraţii stelişti nu vă bagă în seamă"
"La mulți ani FCSB=Steaua! A venit vremea unui nou titlu, dați totul pe teren așa cum o făceați înainte și ne veți face și mai bucuroși!"
"Steaua adevărată nu mai există! În Liga a IV-a este o clonă, iar în prima ligă, unde toţi speram să fie Steaua, este de fapt SRL-ul lui Gigi, o tarabă cu jucători mereu disponibili la diverse preţuri. Uneori, când fotbalistul ocupă prea mult loc la tarabă, este dat şi gratis. PĂCAT!"
Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 22:05 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” Vezi toate știrile
Citește și