Închide meniul

FCSB – Farul Constanța 0-2 | Gică Hagi a câștigat duelul cu echipa lui Gigi Becali! Roș-albaștrii au tras un singur șut pe poartă și sunt la 11 puncte în spatele rivalilor de la CFR Cluj

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 27 februarie 2022, 22:50

FCSB – Farul Constanța 0-2 | Gică Hagi a câștigat duelul cu echipa lui Gigi Becali! Roș-albaștrii au tras un singur șut pe poartă și sunt la 11 puncte în spatele rivalilor de la CFR Cluj

FCSB - Farul Constanța, pe Arena Națională

Hepta

Jefte, golgheterul Ligii 1, l-a învins pe Andrei Vlad în prima repriză, iar Virgil Ghiță a stabilit scorul final pe Arena Națională. Roș-albaștrii nu i-au pus probleme echipei lui Gică Hagi și au tras un singur șut pe poartă în cele 90 de minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urma acestui rezultat, FCSB rămâne la 11 puncte în spatele rivalilor de la CFR Cluj, în timp ce Farul Constanța e tot mai aproape de calificarea în play-off.

Cum arată clasamentul după FCSB – Farul Constanța 0-2

  1. CFR Cluj – 70 puncte
  2. FCSB – 59 puncte
  3. Universitatea Craiova – 48 de puncte
  4. FC Voluntari – 47 de puncte
  5. FC Botoșani – 46 de puncte
  6. Farul Constanța – 45 de puncte

FCSB – Farul Constanța 0-2

Update: Fanii roș-albaștrilor strigă numele lui Claudiu Keșeru, atacantul căzut în dizgrația lui Gigi Becali.

Update: GOOOL Farul! Virgil Ghiță a majorat avantajul constănțenilor. Apărarea FCSB-ului a fost făcută K.O. de fundașul lui Gică Hagi.

Reclamă

Update: A început repriza secundă!

Update: Pauză pe Arena Națională! FCSB – Farul Constanța 0-1.

Update: GOOOL Farul! Jefte, golgheterul Ligii 1, a deschis scorul pe Arena Națională! Atacantul a ajuns la cota 15 în actualul sezon.

Reclamă 4 / 0/3

Update: Jefte a ratat și el din câțiva metri. Acesta a încercat să marcheze cu o ”torpilă”, dar a tras peste.

Update: Ocazie uluitoare Farul! Adi Petre a ratat incredibil din 4 metri!

Update: A început FCSB – Farul Constanța.

FCSB: A. Vlad – Ov. Popescu, Vinicius, I. Cristea, Șerban – Fl. Tănase, Edjouma, Oct. Popescu – Cordea, Dumiter, Fl. Coman
Rezerve: Târnovanu, A. Miron, Matei Tănasă, I. Stoica, Burlacu, V. Gheorghe, Perianu, Keșeru
Antrenor: Toni Petrea

FARUL: Aioani – Boboc, Ghiță, Larie, De Nooijer – Radaslavescu, Mladen, Grameni – Jefte, Ad. Petre, Omoh
Rezerve: Brănescu, Dussaut, Sîrbu, Pitu, Moldoveanu, Enes Sali, Mălăele, Buta, N. Popescu
Antrenor: Gheorghe Hagi

Meciul este unul esențial pentru ambele echipe. Vicecampioana are nevoie de victorie pentru a rămâne la opt puncte în spatele campioanei, în timp ce trupa lui Gică Hagi luptă cu FC Argeș pentru ultimul loc de play-off.

FCSB – Farul LIVE TEXT | Avertismentul lui Toni Petrea, înainte de play-off

Toni Petrea se teme că multe dintre echipele care se vor califica în playoff nu vor mai avea aceeași dorință de victorie și acolo. Petrea susține că ar putea fi câteva echipe care se vor mulțumit cu puțin.

Reclamă

FCSB are asigurate biletele pentru playoff, însă Toni Petrea nu este liniștit. Se gândește la lupta finală la titlu cu CFR Cluj și la faptul că anumite echipe nu ar mai avea aceeași dorință de victorie.

„Nu cred că e vorba de «sateliți» și afinități, dar mi-aș dori ca cei care trag acum tare să ajungă în play-off să joace la fel și după ce ajung acolo.

Mi-e teamă că cei care reușesc să fie în primele șase să nu cumva se mulțumească doar cu atât. Sper că și în play-off se va juca cu aceeași dorință de victorie”, a spus Toni Petrea într-o conferință de presă.

FCSB – Farul LIVE TEXT | Cifrele celor două echipe în acest sezon

Gică Hagi se află la duelul cu numărul 23 împotriva celor de la FCSB. Regele a înregistrat 15 înfrângeri, trei egaluri și patru victorii. De partea cealaltă, Petrea a întâlnit de două ori Farul, fiind neînvins, o victorie și un egal.

În această stagiune, FCSB nu a pierdut niciun meci pe teren propriu, având în cont 10 victorii și trei egaluri. De partea cealaltă, Farul are doar trei victorii pe teren străin, dar și cinci eșecuri și cinci egaluri.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” Vezi toate știrile
Citește și