Închide meniul

FCSB – FC Argeș 2-1 | „Abia azi am revenit la echipă!” Octavian Popescu, gol în ziua în care a ieșit din carantină. Ce a spus despre șansele la titlu

Alexandru Ivan Publicat: 31 octombrie 2021, 23:33

FCSB – FC Argeș 2-1 | „Abia azi am revenit la echipă! Octavian Popescu, gol în ziua în care a ieșit din carantină. Ce a spus despre șansele la titlu

Octavian Popescu a salvat-o pe FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

  • FCSB – FC Argeș 2-1
  • Reacția lui Octavian Popescu

Octavian Popescu a dezvăluit că revenit la echipă abia în ziua meciului cu FC Argeș. „Perla” lui Gigi Becali și-a intrat în rol imediat și a înscris golul egalizator pentru FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Popescu, după FCSB – FC Argeș 2-1

Cât despre lupta la titlu, Popescu a transmis un mesaj categoric pentru rivalele CFR Cluj și Universitatea Craiova,

„Sunt foarte fericit ca am revenit după o perioada lungă, am dat și gol. Eu abia azi mi-am revăzut colegii după 2 săptămâni. Trebuie să câștigăm și la Farul, o să fie un meci foarte greu. Bineînțeles, credem în șansa noastră de a câștiga campionatul”, a spus Octavian Popescu, după meci.

Reclamă

Octavian Popescu a ajuns la patru goluri în acest sezon al Ligii 1, fiind unul dintre cei mai buni jucători al celor de la FCSB.

FCSB – FC Argeș 2-1

FCSB și FC Argeș s-au anihilat reciproc în prima repriză. Singurele faze notabile din primele 45 de minute au un penalty cerut de oaspeți și o ocazie a lui Keșeru, a cărui șut a fost respins din fața porții de Turda.

Reclamă

Meciul s-a animat după pauză. FC Argeș a deschis scorul în minutul 61, prin bulgarul Martin Raynov, care a înscris după o centare a lui Iasmin Latovlevici.

Piteștenii s-au bucurat însă doar câteva minute de avantaj. Octavian Popescu a egalat la prima atingere de balon, cu un șut din afara careului care l-a lăsat mască pe Greab. Apoi, doar trei minute mai târziu, Valentin Gheorghe a înscris pentru 2-1, după o centrare a lui Valentin Crețu.

FCSB a bifat astfel a șasea victorie consecutivă în campionat. Echipa lui Edi Iordănescu e pe locul 3 în Liga 1, cu 27 de puncte, la 9 lungimi în spatele liderului CFR Cluj și un meci mai puțin disputat. De cealaltă parte, FC Argeș rămâne pe poziția a noua, cu 21 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 10:01 Danielle Collins – Elena Rybakina e finala de la Miami 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”