Închide meniul

FCSB – FC Argeș 2-1. Echipa lui Edi Iordănescu a revenit în forță după ce a fost lovită de Covid-19. Roș-albaștrii au întors scorul în trei minute. Presiune pe liderul CFR Cluj

Antena Sport Publicat: 31 octombrie 2021, 22:15

Reclamă
FCSB – FC Argeș 2-1. Echipa lui Edi Iordănescu a revenit în forță după ce a fost lovită de Covid-19. Roș-albaștrii au întors scorul în trei minute. Presiune pe liderul CFR Cluj

FCSB, avertizată de rivalii din Liga 1

Hepta

FCSB și FC Argeș s-au anihilat reciproc în prima repriză. Singurele faze notabile din primele 45 de minute au un penalty cerut de oaspeți și o ocazie a lui Keșeru, a cărui șut a fost respins din fața porții de Turda.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul s-a animat după pauză. FC Argeș a deschis scorul în minutul 61, prin bulgarul Martin Raynov, care a înscris după o centare a lui Iasmin Latovlevici.

Piteștenii s-au bucurat însă doar câteva minute de avantaj. Octavian Popescu a egalat la prima atingere de balon, cu un șut din afara careului care l-a lăsat mască pe Greab. Apoi, doar trei minute mai târziu, Valentin Gheorghe a înscris pentru 2-1, după o centrare a lui Valentin Crețu.

FCSB a bifat astfel a șasea victorie consecutivă în campionat. Echipa lui Edi Iordănescu e pe locul 3 în Liga 1, cu 27 de puncte, la 9 lungimi în spatele liderului CFR Cluj și un meci mai puțin disputat. De cealaltă parte, FC Argeș rămâne pe poziția a noua, cu 21 de puncte.

FCSB – FC Argeș 2-1

Min 90: Final de meci! FCSB s-a impus cu 2-1

Reclamă

Min 70: FCSB – FC Argeș 2-1! GOOOL Valentin Gheorghe! Jucătorul adus de la Astra a înscris cu capul după o centrare a lui Valentin Crețu

Min 67: FCSB – FC Arges 1-1! GOOOL Octavian Popescu! „Perla” lui Gigi Becali a marcat cu un șut la colțul lung de la marginea careului, care s-a oprit în plasa laterală

Min 61: FCSB – FC Argeș 0-1! GOOOL Martin Raynov! Jucătorul bulgar a înscris la un corner, după o centrare a lui Iasmin Latovlevici.

Reclamă 4 / 0/3

Min 55: Tensiuni la echipa lui Edi Iordănescu! Florin Tănase l-a certat pe Iulian Cristea după ce tot el i-a dat o pasă greșită

Min 52: Ocazie uriașă pentru FCSB! Ianis Stoica, singur cu Greab, a șutat chiar în portarul giuleștenilor

Min 45: Pauză! Scorul este 0-0

Min 10: Ocazie uriașă pentru FCSB! Keșeru a șutat spre poarta oaspeților, dar Tofan a respins din fața liniei porții

Min 6: Fază controversată în careul lui FCSB! Piteștenii au cerut penalty după o cădere a lui Ișfan de lângă Iulian Cristea.

Min 1: A început meciul

FCSB: Vlad – Haruț, Vinicius, Cristea, Radunovic – Olaru, Oaidă, Tănase – Stoica, Keșeru, Budescu
Rezerve: Straton, Crețu, Șut, Oct. Popescu, Dumiter, Gheorghe, Perianu, Musi, Cordea
Antrenor: Edi Iordănescu

Reclamă

FC ARGEȘ: Greab – Tofan, Turda, Miguel, Mușat – Meza Colli, Rainov – Ișfan, Șerban, Latovlevici – Fatai
Rezerve: Croitoru, Viana, Ruan, Palici, Telcean, Boldor, Moisie, Dumitrașcu, Honciu
Antrenor: Andrei Prepeliță

FCSB are nevoie ca de aer de victorie, fiind acum la 12 puncte de liderul CFR Cluj, care a trecut de Voluntari, cu 1-0. Totuși, roș-albaștrii au două meciuri mai puțin disputate și pot înjumătăți diferența, dacă le vor câștiga pe amândouă.

FCSB s-a regrupat după focarul de COVID-19, iar Edi Iordănescu poate alinia din nou un prim 11 de speriat pentru adversarii din Liga 1. Din informațiile AS.ro, tehnicianul va ataca Piteștiul cu un trio stelar. Din ofensiva celor de la FCSB, în meciul cu FC Argeș, nu vor lipsi Florin Tănase, Constantin Budescu și Claudiu Keșeru.

În ofensiva FCSB, celor enumerați mai sus, li se vor adăuga Darius Olaru și jucătorul U21, care va fi Ianis Stoica. O variantă pentru ofensiva lui Edi Iordănescu ar putea fi și Andrei Cordea. Cel mai probabil, acesta va fi rezervă.

Din câte se pare, la închidere va fi folosit Adrian Șut. Acesta va asigura devensiva alături de Denis Haruț, Paulo Vinicius, Iulian Cristea și Risto Radunovic. În poartă va fi titularul de drept, Andrei Vlad.

Mesajul lui Edi Iordănescu după revenirea la antrenamente

„Datoria mea este să satisfac suporterii, patronul, să îl mulțumesc, să îl răsplătesc pentru încrederea acordată și, când tragem linie, să fim campioni dacă se poate. Știu că e un drum lung, că adversarii sunt puternici, sunt echipe care au multe atuuri pentru lupta la titlu. Știu că am un contract. Vin în fiecare zi cu multă energie, cu determinare, cu ambiție, cu entuziasm.

Încerc să dau totul ca sa ajut echipa. Băieții sa fie în fiecare zi mai buni. Restul nu comentez, dacă va veni o zi în care patronul nu va mai fi mulțumit de munca mea, vom sta sa discutam despre ce înseamnă viitorul nostru împreuna și al echipei”, a declarat Edi Iordănescu.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și