Închide meniul

FCSB – FC Argeş 2-1 | Florin Tănase face haz de necaz: „Parcă eram Oltchim, o echipă de handbal”. Mesaj pentru rivale

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 31 octombrie 2021, 23:04

FCSB – FC Argeş 2-1 | Florin Tănase face haz de necaz: „Parcă eram Oltchim, o echipă de handbal. Mesaj pentru rivale

Florin Tănase

Hepta

FCSB – FC Argeş a fost pe muchie de cuţit. Vicecampioana a fost condusă, dar a revenit fabulos şi a marcat două goluri în trei minute, reuşite care i-au adus şi victoria.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Tănase face haz de necaz după FCSB – FC Argeş

Căpitanul Florin Tănase era extrem de fericit după victorie, dar deplânge situaţia prin care a trecut echipă în ultima vreme, datorită focarului de COVID. „Eu eram la echipă. Eu n-am fost infectat, dar am avut probleme cu glezna. Am putut să joc in această seară. Mă bucur că Tavi a venit la timp, ne-a ajutat. Suntem fericiți pentru cele 3 puncte, am jucat în deplasare, este o perioadă grea pentru noi.

Este foarte greu așa, ne uitam unul la altul și chiar glumeam, ziceam că suntem Oltchim, echipă de handbal. Bine că sunt sănătoși colegii, trebuie să ne apropiem de primul loc. Nu mai jucasem de două săptămâni, unii dintre jucători nu știu ce au putut să facă în camere, era normal să suferim. Contează banca foarte mult, nu contează cum începi meciul, ci cum îl termini”, a spus căpitanul Florin Tănase, conform digisport.ro.

Citește și:

Florin Tănase, mesaj pentru rivale

FCSB s-a apropiat la 9 puncte de liderul CFR Cluj, dar vicecampioana are un meci în minus. Este vorba despre restanţa cu Farul de joi, meci amânat din cauza focarului de COVID care a fost la FCSB. „Trebuie să ne gândim mai întâi la meciul cu Farul, vom avea o deplasare foarte grea. Sper să fim bine din punct de vedere fizic. Suntem obișnuiți, la Steaua (nr. FCSB) trebuie să câștigi fiecare meci”, a mai spus căpitanul Florin Tănase, la finalul meciului, conform sursei citate.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar Vezi toate știrile
Citește și