Închide meniul

FCSB – FC Argeș 2-1 | „Ne-am sufocat!” Edi Iordănescu, dezvăluiri despre calvarul provocat de Covid-19. „Am trecut prin momente foarte grele!” Ce a spus despre restanța cu Farul

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 31 octombrie 2021, 23:09

FCSB – FC Argeș 2-1 | „Ne-am sufocat! Edi Iordănescu, dezvăluiri despre calvarul provocat de Covid-19. „Am trecut prin momente foarte grele! Ce a spus despre restanța cu Farul

Edi Iordănescu, după FCSB - FC Argeș 2-1

AS.ro

Edi Iordănescu: „Ne-am sufocat!”

„Echipa a câștigat pentru că a arătat caracter. Un adversar foarte bine organizat. Au fost lucruri de care ne-a fost teamă. Mă așteptam să intrăm greu în joc. Ne-am sufocat. N-am acoperit terenul într-o manieră coerentă. N-am avut calitate la construcție în prima repriză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În repriza a fost altceva, cu toate că mă supără că am primit gol. Banca a intrat și a făcut diferența. Jucătorii care vin de pe bancă trebuie să intre cu mintea limpede.

A fost dorință foarte multă, a fost poftă pentru fotbal. Am trecut prin momente foarte grele. Lucrurile se vor așeza și pentru noi”, a spus Edi Iordănescu, după FCSB – FC Argeș 2-1. 

Edi Iordănescu, despre restanța Farul – FCSB

Lovită de Covid-19, FCSB nu a disputat meciul din runda precedentă împotriva celor de la Farul Constanța. Potrivit regulamentului, echipa lui Gheorghe Hagi ar putea să câștige la masa verde, dacă invocă vreun motiv pentru care nu se poate prezenta la meci.  Edi Iordănescu e sigur că „Regele” n-ar apela la astfel de mijloace.

„Doar dacă se doreşte asta, dar la cum îi cunosc eu pe Gică Hagi şi Gică Popescu, ştiu că ei caută fotbalul, performanţa. Va fi un joc greu pentru noi, trebuie să arătăm din nou caracter. Nu depinde de mine, dar hai să adăugăm ceva. Nu cred că e foarte fair-play cum e construită regula asta. E un lucru pe care e imposibil să-l controlezi. Nu pot decât să spun că poate ar trebui revizuită această regulă”, mai spus Edi Iordănescu.

Reclamă

FCSB – FC Argeș 2-1

FCSB și FC Argeș s-au anihilat reciproc în prima repriză. Singurele faze notabile din primele 45 de minute au un penalty cerut de oaspeți și o ocazie a lui Keșeru, a cărui șut a fost respins din fața porții de Turda.

Meciul s-a animat după pauză. FC Argeș a deschis scorul în minutul 61, prin bulgarul Martin Raynov, care a înscris după o centare a lui Iasmin Latovlevici.

Piteștenii s-au bucurat însă doar câteva minute de avantaj. Octavian Popescu a egalat la prima atingere de balon, cu un șut din afara careului care l-a lăsat mască pe Greab. Apoi, doar trei minute mai târziu, Valentin Gheorghe a înscris pentru 2-1, după o centrare a lui Valentin Crețu.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB a bifat astfel a șasea victorie consecutivă în campionat. Echipa lui Edi Iordănescu e pe locul 3 în Liga 1, cu 27 de puncte, la 9 lungimi în spatele liderului CFR Cluj și un meci mai puțin disputat. De cealaltă parte, FC Argeș rămâne pe poziția a noua, cu 21 de puncte.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 21:15 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off 20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă 20:46 Luca Andronache, jucătorul revelaţie al lui Gică Hagi! „Regele” a dat lovitura prin fiul fostului antrenor de la FCSB 20:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos şi Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Probleme pentru Lucescu 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu Vezi toate știrile
Citește și