Închide meniul

FCSB – FC Botoşani 3-1 | „Ştiţi că vorbeşte la televizor!” Budescu, replică pentru Gigi Becali: „La bază era alt om!” Îl regretă pe Edi Iordănescu: „Nu era cazul să fie schimbat!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 noiembrie 2021, 22:54

FCSB – FC Botoşani 3-1 | „Ştiţi că vorbeşte la televizor! Budescu, replică pentru Gigi Becali: „La bază era alt om! Îl regretă pe Edi Iordănescu: „Nu era cazul să fie schimbat!

Prima reacție de la FC Voluntari după ce s-a spus că l-ar fi transferat pe Constantin Budescu

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali i-a promis lui Toni Petrea că va avea libertate în primele meciuri, iar antrenorul nu a dezamăgit. Jucătorii trimişi în teren de Toni Petrea au întors soarta meciului. Valentin Gheorghe şi Ianis Stoica au marcat, iar Budescu a dat o pasă de gol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Budescu a fost unul dintre cei mai criticaţi jucători de Gigi Becali, iar jucătorul i-a răspuns patronului pe teren, dar şi la interviu. Mai mult, Budescu crede că nu era cazul ca Edi Iordănescu să fie schimbat.

Budescu, replică pentru Gigi Becali

Ţinând cont că am câştigat, a fost foarte bine. Critici? La câteva zile a zis altceva și tot așa. Știm că vorbește la TV, dar ne vedem de treaba noastră, ne-am văzut la bază, dar era total opus față de cum îl vedeți la TV. E alegerea antrenorului, la final trebuie să ne uităm la rezultat, iar dacă la final a fost bine.

Nu se aştepta nimeni la lucrul acesta, nu era cazul să fie schimbat (n.r. – schimbarea lui Edi Iordănescu). Nu avem ce să facem. Viaţa antrenorului depinde de mai multe lucruri, nu doar de rezultate. Eu nu am zis că vreau să plec, deşi pot pleca în orice perioadă de transferuri pentru că am o clauză în contract. Noi ne-am mai încurcat, dar ei nu se mai încurcă„, a spus Constantin Budescu, după FCSB – FC Botoşani 3-1.

Citește și:

Răspunsul lui Constantin Budescu pentru Gigi Becali, după ce a fost „făcut praf” de patronul FCSB

Constantin Budescu a fost criticat dur de Gigi Becali pentru modul în care loveşte mingea. Patronul FCSB l-a desfiinţat pe Budescu pentru că dă prea multe „exterioare”. Budescu i-a răspuns patronului în partida cu Botoşani.

Reclamă

Constantin Budescu a intrat pe teren şi l-a enervat în doar câteva secunde pe Gigi Becali. „Budi” i-a făcut o aroganţă lui Gigi Becali şi a dat două „exterioare” în numai câteva secunde. Budescu a fost criticat dur de Becali pentru faptul că apelează la acest procedeu tehnic. Patronul FCSB chiar a anunţat că „magicianul” va pleca de la echipă.

Constantin Budescu, criticat de Gigi Becali

Gigi Becali continuă să îl critice pe Constantin Budescu. Patronul lui FCSB a ținut să îl avertizeze din nou pe mijlocașul de 32 de ani.

Plecarea lui Edi Iordănescu ar fi fost forțată chiar de evoluția de pare a avut-o Budescu în remiza cu FC Voluntari. Finanțatorul vicecampioanei și-ar fi dorit ca jucătorul să fie schimbat mult mai repede. A rămas pe teren până în minutul 66, motiv care l-a înfuriat pe Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Vreau golazo, nu circăraie! La Budescu mă refer, da! Ați văzut asta la Messi? Ați văzut asta la Cristiano Ronaldo? Călcâie, exterioare? Să joace numai așa? Nu cred. Nu se joacă așa dacă vrei să câștigi un meci. Trebuie să fii mereu serios, să nu-ți iei adversarul de sus.

Și la faza aceea în care Budescu trebuia să primească penalty, tot el a greșit. Pentru că s-a dus acolo să preia cu piciorul drept, se contorsionează. Nu era mai bine să pună stângul, să protejeze mingea, lua și fața adversarului și poate era gol. Inclusiv la această fază s-a văzut o superficialitate a lui„, a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
Vezi toate știrile
Citește și