Închide meniul

FCSB – FC U Craiova 1948 2-2 | Momentul care o poate costa titlul pe FCSB! ”E o greşeală mare”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 februarie 2022, 8:40

FCSB – FC U Craiova 1948 2-2 | Momentul care o poate costa titlul pe FCSB! ”E o greşeală mare”

Momentul care o poate costa titlul pe FCSB!

Hepta

”Dacă vrei să câştigi campionatul, nu prea ai voie să iei astfel de goluri, decât dacă eşti atât de bine organizat încât înscrii trei-patru goluri pe meci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aici, din punctul meu de vedere, e o greşeală mare, pentru că el face un pas spre dreapta şi nu poate ajunge. E un gol parabil”, a spus Constantin Zotta, pentru Telekom Sport.

FCSB – FC U Craiova 1948 2-2 | Portarul Andrei Vlad și-a recunoscut greșeala

În minutul 75, Baeten a executat la colțul scurt o lovitură liberă a oltenilor, iar Andrei Vlad a fost păcălit ca un începător, fiind sigur că adversarul va centra în careu.

„O senzație mai puțin plăcută pentru că nu am câștigat. Trebuie să trecem repede peste acest semi-eșec. Dacă ne uităm în totalitate la ce s-a întâmplat pe teren trebuie să fim puțin triști. Portarul lor a fost omul meciului, noi meritam să câștigăm dacă eram mai atenți.

Andrei Vlad, după gafa din FCSB – Universitatea Craiova 2-2: Clar puteam să fac mai mult

Da, clar puteam să fac mai mult. Nu știu dacă a fost o execuție atât de bună. Nu am ce să fac, trebuie să corectez cât mai repede și să nu se întâmple. Cred că am fost puțin lent și o fracțiune de secundă, cât m-am uitat în careu, nu am mai ajuns.

Reclamă

Am urmărit meciul aseară și era o oportunitate bună se ne apropiem. Măcar am rămas la același număr de puncte. Cred că cu o mentalitate în play-off vor reuși să ne apropiem cât mai repede de primul loc„, a declarat Andrei Vlad.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:15 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:48 Lamia – PAOK 0-0 este acum în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu luptă pentru titlu, în Grecia. Meci cu miză uriaşă! 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare Vezi toate știrile
Citește și