Închide meniul

FCSB – FC U Craiova 1948 2-2 | Verdictul specialistului după fazele controversate. Istvan Kovacs, viciere de rezultat! ”Decizia corectă era acordarea unui penalty”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 februarie 2022, 9:00

FCSB – FC U Craiova 1948 2-2 | Verdictul specialistului după fazele controversate. Istvan Kovacs, viciere de rezultat! ”Decizia corectă era acordarea unui penalty”

Verdictul specialistului după fazele controversate

Hepta

Marius Avram susține că penalty-ul venit după faultul lui Sidibe la Ianis Stoica a fost corect acordat. Mai mult, faptul că Istvan Kovacs a dictat doar lovitură liberă la faza în care Claudiu Keșeru a fost călcat la limita careului ar fi din nou decizia corectă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuși, lucrurile se schimbă în prelungiri, când Kovacs ar fi trebuit să le acorde încă un penalty gazdelor, după duelul Dialo – Dumiter. Trei minute mai târziu, el s-ar fi păcălit la eliminarea lui Iulian Cristea. Centralul poate astfel fi acuzat de viciere de rezultat.

FCSB – FC U Craiova 1948 2-2 | Greșeli uriașe făcute de Istvan Kovacs în prelungirile partidei

”Dialo încearcă sa joace mingea si îl lovește în picior pe Dumiter. Jucătorul de la FCSB face un salt spectaculos, accentuând în felul acesta contactul, dar lovitura în picior este clară și trebuia sancționată cu fault. Decizia corectă ar fi fost acordarea unei lovituri de la 11 metri.

Cristea, încercând sa joace mingea, își loveste un adversar în picior și apoi cade. El practic se auto-accidentează, iar arbitrul se păcălește, crezând că jucătorul cere un fault și îi acordă, în mod eronat, al doilea cartonaș galben și, implicit, pe cel roșu. Decizia corectă ar fi fost să lase jocul să continue”, a spus Avram, citat de prosport.ro.

FCSB – FC U Craiova 1948 2-2 | Gigi Becali dă de pământ cu arbitrul Istvan Kovacs

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, s-a dezlănţuit la adresa arbitrului partidei, Istvan Kovacs. Latifundiarul din Pipera a reclamat două penalty-uri neacordate, unul la Dumiter, pe finalul meciului şi unul la Florinel Coman, în prima repriză. Ironic, Becali a spus că centralul nu le-a acordat pentru ca echipa lui să nu se apropie la 6 puncte de liderul Ligii 1, CFR Cluj.

Reclamă

„Am avut 11 metri la Dumiter, pe care nu l-a dat. Dar cum să dea penalty? Să ne apropiem la 6 puncte de CFR Cluj?

Uite, na, 11 metri clar! Uite, i-a dat cu piciorul stâng în piciorul drept! Îi rupe piciorul, nu că e contact! Și Kovacs e aproape. Ia uite cum îi dă, îi dă una la «gioale»!”, a spus Becali, conform digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • FCSB – FC U Craiova 1948 2-2
  • Istvan Kovacs a avut patru faze controversate în duelul de pe Arena Națională

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:19 Adrian Mazilu a retrogradat cu Vitesse! Bornă negativă pentru puștiul vândut de Gică Hagi cu 3 milioane de euro 17:15 Octavian Vâlceanu, „groparul” lui FC Voluntari! Două gafe incredibile făcute împotriva lui Poli Iaşi. Ce s-a întâmplat 17:02 LIVE VIDEOWatford – Hull City se joacă ACUM în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:57 VIDEOBari – Pisa 1-1, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! A fost spectacol în Serie B 16:45 Dan Petrescu taie în carne vie la CFR Cluj! 8 jucători, OUT de la echipa lui Neluțu Varga 16:45 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” Vezi toate știrile
Citește și