Închide meniul

Gigi Becali dă de pământ cu arbitrul Istvan Kovacs! Patronul FCSB a reclamat două penalty-uri neacordate: „Cum să dea? Ne apropiam de CFR”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 7 februarie 2022, 8:47

Gigi Becali dă de pământ cu arbitrul Istvan Kovacs! Patronul FCSB a reclamat două penalty-uri neacordate: „Cum să dea? Ne apropiam de CFR

Gigi Becali, acuzaţii dure la adresa arbitrajului

Profimedia

Gigi Becali i-a declarat război centralului partidei cu FC U Craiova 1948, Istvan Kovacs. Patronul celor de la FCSB este extrem de nemulţumit că echipa sa nu a primit două penalty-uri în duelul cu oltenii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali dă de pământ cu arbitrul Istvan Kovacs!

Pe lângă penalty-ul din care Claudiu Keşeru a adus un punct celor de la FCSB, Gigi Becali mai voia alte două lovituri de pedeapsă. La una dintre ultimele faze ale meciului, când deja era 2-2, Andrei Dumiter a fost doborât în careul Craiovei de către stoperul Bradley Diallo. Arbitrul nu a dat penalty, cum nu a dat nici în prima repriză la Florinel Coman.

Patronul de la FCSB, Gigi Becali, l-a copiat pe Dan Petrescu. Spune că este o conspiraţie împotriva echipei antrenate de Toni Petrea. Totul pentru ca vicecampioana să nu se apropie la 6 puncte de CFR Cluj. „Am avut 11 metri la Dumiter, pe care nu l-a dat. Dar cum să dea penalty? Să ne apropiem la 6 puncte de CFR Cluj?

Uite, na, 11 metri clar! Uite, i-a dat cu piciorul stâng în piciorul drept! Îi rupe piciorul, nu că e contact! Și Kovacs e aproape. Ia uite cum îi dă, îi dă una la «gioale»!”, a spus Becali, conform digisport.ro.

Şi Iulian Cristea l-a criticat pe arbitru

Iulian Cristea a fost eliminat şi el pe final, după ce Istvan Kovacs a considerat că a simulat la un duel din apropierea careului oaspeţilor. „Am ieșit supărat de pe teren, am luat al doilea galben pentru simulare și nu știu de ce. Am tras la poartă și m-a agățat pe vârf, mă doare și acum piciorul. OK, poate nu se dă fault, dar nu-mi poți da al doilea galben pentru nimic. Arbitrul mi-a zis că a fost simulare, dar nu-mi poți da galben așa ușor.

Reclamă

Nu am văzut reluări, dar m-a lovit. Uitați-vă și la faza cu Dumiter, am înțeles că aveam penalty. Nu a dat, dar nici simulare și galben, deși Dumiter nu mai urmărește mingea. Iar eu, care trag la poartă, primesc al doilea galben”, a spus Iulian Cristea, fundașul celor de la FCSB.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și