Închide meniul

FCSB – FC U Craiova 1948 | Ce schimbări a făcut Mihai Pintilii față de derby-ul cu Dinamo. Surprize mari în echipa de start a roș-albaștrilor

Reclamă

Publicat: 6 februarie 2022, 19:07

FCSB – FC U Craiova 1948 | Ce schimbări a făcut Mihai Pintilii față de derby-ul cu Dinamo. Surprize mari în echipa de start a roș-albaștrilor

Gabi Baltin i-a făcut praf pe cei de la FCSB

Profimedia

Ce schimbări a făcut Mihai Pintilii pentru meciul cu FC U Craiova 1948

Pe banca de rezerve a roș-albaștrilor se regăsesc nume importante, precum Ianis Stoica, Valentin Gheorghe sau Claudiu Keșeru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Față de derby-ul cu Dinamo, scor 3-0, Adrian Șut și-a făcut apariția în echipa de start, iat Florinel Coman este titular pentru prima oară din august 2021 încoace. Și Andrei Dumiter este printre jucătorii pe care s-a bazat Pintilii în primul 11.

  • FCSB: A. Vlad – V. Crețu, Vinicius, I. Cristea, Radunovic – Olaru, Ad. Șut, Oaidă – Cordea, Fl. Coman, Oct. Popescu
  • Rezerve: Straton, Miron, Dumiter, M. Tănasă, I. Stoica, A. Burlacu, V. Gheorghe, Ov. Popescu, Keșeru
Citește și:

Mihai Stoica, dezvăluiri îngrijorătoare înainte de FCSB – FC U Craiova 1948

Probleme pentru FCSB înaintea meciului cu Craiova lui Nicolo Napoli. Chiar managerul general al vicecampioanei, Mihai Stoica, a dezvăluit că au fost descoperiţi doi jucători infectaţi cu Covid.

„Avem și noi probleme. Nu joacă Tănase (n.r – suspendat). Toni nu e pe bancă. Bine că n-a plecat Pinti la națională. Avem două cazuri de luni, doi jucători de luni. Dacă CFR spune că nu are niciunul, eu de ce aș spune (n.r – numele jucătorilor)? Avem doi jucători cu COVID, mâine ies.

Sau chiar luni. Toni ratează și intermediara, dar e ok. Are ceva simptome, dar nu cine știe ce. A simțit o durere în gât și a făcut un test. S-a testat și el cu noi luni și a ieșit pozitiv. Acum, problema e că am stat și noi cu el, dar am mai stat și cu Edi”, a spus Mihai Stoica.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” Vezi toate știrile
Citește și