Închide meniul

Probleme la FCSB înaintea meciului cu Craiova lui Nicolo Napoli! Mihai Stoica, dezvăluiri îngrijorătoare: „Avem două cazuri de Covid, de luni”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 6 februarie 2022, 0:37

Probleme la FCSB înaintea meciului cu Craiova lui Nicolo Napoli! Mihai Stoica, dezvăluiri îngrijorătoare: „Avem două cazuri de Covid, de luni

Mihai Stoica e manager general la FCSB

Mihai Stoica, în timpul unui meci / Profimedia

FCSB poate profita de noul pas greşit al celor de la CFR Cluj. Echipa pregătită de Dan Petrescu a mai pierdut două puncte mari la Craiova, la ultima fază a meciului. Totuşi, sunt veşti proaste şi pentru vicecampioană. Managerul general, Mihai Stoica, a spus totul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Probleme la FCSB înaintea meciului cu Craiova lui Nicolo Napoli!

Managerul general al celor de la FCSB, Mihai Stoica, a dezvăluit că pe lângă antrenorul Toni Petrea au mai fost descoperiţi alţi doi jucători infectaţi cu Covid. Aceştia vor lipsi la meciul cu Craiova lui Nicolo Napoli. Stoica spune că jucătorii vor ieşi din izolare luni şi că vor putea juca în etapa intermediară, contra celor de la Academica Clinceni.

„Avem și noi probleme. Nu joacă Tănase (n.r – suspendat). Toni nu e pe bancă. Bine că n-a plecat Pinti la națională. Avem două cazuri de luni, doi jucători de luni. Dacă CFR spune că nu are niciunul, eu de ce aș spune (n.r – numele jucătorilor)? Avem doi jucători cu COVID, mâine ies. Sau chiar luni. Toni ratează și intermediara, dar e ok. Are ceva simptome, dar nu cine știe ce. A simțit o durere în gât și a făcut un test. S-a testat și el cu noi luni și a ieșit pozitiv. Acum, problema e că am stat și noi cu el, dar am mai stat și cu Edi”, a spus Mihai Stoica, la telekomsport.ro.

Dacă o bate pe nou-promovata FC U Craiova 1948, FCSB se apropie la 6 puncte de primul loc ocupat de CFR Cluj. Meciul e în această seară, pe Arena Naţională, de la ora 19.55. În runda intermediară, vicecampioana joacă în deplasare, contra lanternei roşii, Academica Clinceni. Meciul este miercuri, tot de la ora 19:55.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB Vezi toate știrile
Citește și