Închide meniul

FCSB – FC Voluntari | Florin Tănase, „replică” pentru Gigi Becali! Căpitanul roş-albaştrilor a reuşit o „dublă” de senzaţie în 8 minute

Dragoș Vasile Publicat: 11 aprilie 2022, 22:47

FCSB – FC Voluntari | Florin Tănase, „replică pentru Gigi Becali! Căpitanul roş-albaştrilor a reuşit o „dublă de senzaţie în 8 minute

Florin Tănase asaltat de oferte

Florin Tănase e căpitanul FCSB / Hepta

  • Florin Tănase, „replică” pentru Gigi Becali după ce a fost criticat
  • Căpitanul roş-albaştrilor a reuşit o „dublă” de senzaţie

Florin Tănase (27 ani) a marcat al treilea gol al FCSB-ului în confruntarea cu FC Voluntari. Căpitanul roş-albaştrilor a reuşit o „dublă” de senzaţie, după ce fusese criticat de Gigi Becali la finalul derby-ului cu Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Tănase a fost luat la ţintă de Gigi Becali după eşecul cu Universitatea Craiova, 0-2. „Nu avem valoare. Tănase o atinge de mai multe ori, dar se învârte în loc”, a „tunat” patronul FCSB.

Florin Tănase, „replică” pentru Gigi Becali

Tănase a fost one-man show în repriza secundă a meciului cu FC Voluntari. Căpitanul roş-albaştrilor a reuşit o „dublă” în doar 8 minute. Ambele reuşite au venit din pasele decisive ale lui Darius Olaru, care a marcat şi el.

Reclamă

Cotat la 5.5 milioane de euro pe site-urile de specialitate, Florin Tănase a ajuns la cota 15 în actualul sezon, în toate competiţiile. Căpitanul roş-albaştrilor a reuşit şi 5 pase decisive.

Căpitanul FCSB, sfătuit să plece cât mai repede

Florin Tănase (27 ani) a fost criticat de Gigi Becali, iar George Ţucudean îl sfătuieşte să plece de la FCSB. Triplu campion cu CFR Cluj, fost atacant este de părere că actualul căpitan al roş-albaştrilor trebuie să profite de faptul că se află în apogeul carierei.

Reclamă

„Echipele astea două investesc în tineri (n.r. – FCSB și Universitatea Craiova), fac bine clubului, că cresc copii și îi vând mai departe, dar cred că și lor le-ar conveni să câștige campionatul și să meargă într-o cupă europeană.

Probabil Tănase a avut ghinion, poate a avut oferte și nu l-au lăsat să plece. Dar trec anii și ajungi la 30 de ani. Unde să te mai duci la 30 de ani?”, a declarat George Ţucudean, potrivit sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”