Închide meniul

Malcom Edjouma nu mai e „Pogba de România”! Gigi Becali l-a făcut praf, deşi îi garantase postul de titular: „S-a văzut Maradona! Să vezi cum stă pe bancă!”

Dragoș Vasile Publicat: 4 aprilie 2022, 14:25

Malcom Edjouma nu mai e „Pogba de România! Gigi Becali l-a făcut praf, deşi îi garantase postul de titular: „S-a văzut Maradona! Să vezi cum stă pe bancă!

Malcom Edjouma, mijlocașul de la FCSB, riscă să nu joace în derby-ului cu Universitatea Craiova

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

  • Malcom Edjouma nu mai e „Pogba de România”
  • Gigi Becali l-a făcut praf, deşi îi garantase postul de titular

Malcom Edjouma (25 ani) nu mai e preferatul lui Gigi Becali. Patronul FCSB l-a făcut praf pe mijlocaşul defensiv după eşecul cu Universitatea Craiova, scor 0-2. Ba mai mult, finanţatorul vicecampioanei i-a transmis francezului că riscă să ajungă pe banca de rezerve.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Malcom Edjouma l-a impresionat pe Gigi Becali în perioada petrecută la FC Botoşani, motiv pentru care a decis să îl transfere şi să îi asigure postul de titular. A fost nevoie de doar câteva luni pentru ca mijlocaşul comparat cu Paul Pogba să intre în dizgrația lui Gigi Becali.

Gigi Becali l-a făcut praf pe Malcom Edjouma

„Lui Toni Petrea îi aparține reprofilarea lui, nu mie, eu nu am spus niciodată să joace pe dreapta. Oricum echipa dacă era bine Tănase, Coman, Keșeru. Cordea a uitat fotbalul, nu mai știe, și noi am fost bine, dacă Cordea nu mai e, Tănase doar pase greșite, nu l-am văzut în viața mea atât de slab pe Tănase.

Reclamă

Edjouma ăla am zis când a venit am zis să vezi ce milioane iau pe el, primul meci, al doilea meci, ‘mamă, ce fotbalist, extraordinar, de când caut!’ A jucat bine două meciuri acum, gat, s-a văzut Maradona, eu driblez, nu mai pasez eu, bă, pasează, mă, că stai pe bancă, mă Edjouma. Ia să vezi cum stă pe bancă acum, când a venit în primul meci pac-pac din prima, ce fotbalist, acum i s-a urcat la cap, când prinde mingea are trei situații de pasă dar el driblează, degeaba driblezi cu unul dacă o pierzi la al doilea”, a declarat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Gigi Becali, ”fermecat” de Malcom Edjouma

Malcom Edjouma a fost primul transfer al iernii de la FCSB. Gigi Becali l-a adus pe fotbalist de la FC Botoșani. Patronul roș-albaștrilor a fost ”fermecat” de mijlocașul defensiv de 25 de ani.

Reclamă

Gigi Becali le-a plătit celor de la FC Botoșani 330.000 de euro pentru mijlocașul defensiv. Acesta a semnat un contract pentru următorii 4 ani, iar patronul roș-albaștrilor i-a garantat postul de titular.

”Da, l-am luat. Îl mai las două meciuri și vine. A semnat pe 4 ani, iar Botoșani a primit 330.000 de euro. Am băgat-o la vrăjeală cu Miculescu ca să nu aflați voi de Edjouma.

Nu cred că mai aducem pe cineva. Eu visam de mult timp un jucător închizător care să urce cu mingea la picioare, să dea goluri. Eu nu mai dau bani pe jucători, dar el e ieșit din comun el. Nu o să mai fie Șut titular”, spunea Gigi Becali, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 28 mart., 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu