Închide meniul

FCSB-Gaz Metan 2-2. Final dramatic! Două goluri în prelungiri! Echipa lui Vintilă, OUT din lupta pentru titlu! MM Stoica şi-a pus mâinile în cap

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 iunie 2020, 18:55 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:01

FCSB-Gaz Metan 2-2. Final dramatic! Două goluri în prelungiri! Echipa lui Vintilă, OUT din lupta pentru titlu! MM Stoica şi-a pus mâinile în cap

Captură Digi Sport

Mihai Stoica, reacție incredibilă după ce Gaz Metan a egalat la ultima fază

FCSB pierde orice șansă la titlu. Roș-albaștrii au fost egalați la ultima fază, după ce în urmă cu două minute Adrian Petre transformase un penalty. Trupa antrenată de Vintilă este la nouă puncte în spatele campioanei CFR Cluj. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB – Gaz Metan Mediaș, 2-2

Minutul 90+4 – GOOOOOL Gaz Metan! Nebunie pe Arena Națională!!! Nielsen egalează la ultima fază și ardelenii smug un egal pe Arena Națională.

Minutul 90+2 – GOOOOL FCSB! Adrian Petre marchează cu emoții din penalty-ul obținut de Niță

Minutul 89 – Medieșenii au ratat o nouă șansă importantă

Minutul 75 – FCSB rămâne în 10 oameni! Florin Tănase este eliminat după ce al primit al doilea cartonaș galben în decurs de un minut.

Reclamă

Minutul 56 – GOOOOL Gaz Metan! Sergiu Buș s-a distrat cu apărarea celor de la FCSB și a egalat. Este al 10-lea gol din acest sezon pentru atacantul ardelenilor.

UPDATE 21:02 – A început repriza secundă

Minutul 45 – Pauză pe Arena Națională. FCSB a făcut un meci bun până acum

Reclamă 4 / 0/3

Minutul 30 – Contraatac excelent inițiat de Dennis Man, dar Florin Tănase nu fructifică șansa de a mări avantajul roș-albaștrilor

Minutul 29 – Sergiu Buș ratează o nouă șansă pentru oaspeți. Atacantul însă trimite un șut slab, are se duce pe lângă poarta apărată de Vlad

Minutul 20 – Sergiu Buș are o șansă importantă, însă apărarea celor de la FCSB a scăpat cu bine. Rămâne 1-0 pentru gazde.

Minutul 12 – GOOOOL FCSB! Florin Tănase deschide scorul după un șut imparabil pentru Răzvan Pleșca. Marius Constantin, fundașul oaspeților, nu l-a ținut în marcaj pe fotbalistul FCSB-ului.

Minutul 7. Vali Crețu are prima ocazie pentru FCSB.

UPDATE 20:00 – A început meciul. 

FCSB:  Vlad – Crețu, Miron, Pantea, Perianu – Vînă, Popescu, Moruțan – Olaru – Man, Tănase

Reclamă

Rezerve: Udrea, Petre, Dumitru, Pandele, Tand, Popa, Niță

Antrenor: Bogdan Argeş Vintilă 

Gaz Metan: Pleșca – Butean, Larie, Constantin, De Moura – Droppa, Fofana – Ciocan, Chamed, Velisar – Buș

Rezerve: Popa, Nielsen, Romeo, Drăghici, Trif, Ely Fernandes, Roșu, Avram

Antrenor: Dusan Uhrin

Bogdan Vintilă a fost mulțumit de prestația jucătorilor săi din meciul cu CFR Cluj, dar are probleme mari înaintea duelului cu formația pregătită de Dusan Uhrin. Nu mai puțin de opt fotbaliști sunt absenți din lotul lui Vintilă din cauza unor accidentări: Iulian Cristea, Ionuț Panțîru, Aristeidis Soiledis, Lucian Filip, Dragoș Nedelcu, Florinel Coman și Răzvan Oaidă.

FCSB – Gaz Metan Mediaș, 20:00, LIVE-TEXT pe AntenaSport

Roș-albaștrii sunt obligați să câștige pentru a mai spera la titlu. Trupa lui Gigi Becali se află la zece puncte în spatele liderului CFR Cluj. În cazul unui egal sau eșec, FCSB mai are doar șanse teoretice la primul loc.

De partea cealalată, Gaz Metan a debutat bine cu Uhrin pe bancă. Un egal fără goluri la Giurgiu, după o prestație bună a lui Sergiu Buș, care este așteptat și astăzi să aibă o evoluție bună. FCSB se află pe locul 3, cu 26 de puncte, în timp ce Mediaș e pe 5, cu 24 de puncte. 

În sezonul regulat cele două formații și-au împărțit victoriile. Ardelenii au câștigat pe teren propriu cu un categoric 4-0, iar la București roș-albaștrii s-au impus cu 2-0.

Recomandări
  • Gaz Metan a scos inextremis un punct pe Arena Națională
  • FCSB și Mediaș au oferit un meci spectaculos
  • Roș-albaștrii pierd orice șansă la titlu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna Vezi toate știrile
Citește și