Închide meniul

FCSB – Gaz Metan Mediaş | Toni Petrea nu mai acceptă niciun pas greşit. Anunţul făcut la conferinţa de presă. "Le-am atras atenţia!"

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 6 martie 2021, 11:18 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:15

FCSB – Gaz Metan Mediaş | Toni Petrea nu mai acceptă niciun pas greşit. Anunţul făcut la conferinţa de presă. "Le-am atras atenţia!"

Toni Petrea, după FCSB - Chindia 3-2

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

FCSB a pierdut puncte importante în acest sezon din cauza lipsei de concentrare. Înfrângerile cu Academica Clinceni și Hermannstadt, când roș-albaștrii erau favoriți, sunt doar câteva exemple. Toni Petrea a subliniat că FCSB va avea un meci dificil cu Gaz Metan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toni Petrea și-a băgat jucătorii în ședință la FCSB

”Am avut o săptămână să pregătim jocul, care va fi dificil. Gaz Metan are o echipă omogenă, experimentată, vine după un joc pierdut acasă. Sigur vor veni foarte motivați, dornici să producă surpriză.

Trebuie să fim foarte concentrați, le-am atras atenția jucătorilor. Mai avem cinci meciuri până la play-off, până atunci avem meciul acesta care e foarte important”, a declarat Toni Petrea, la conferința de presă premergătoare meciului cu Gaz Metan.

După meciul cu medieşenii, FCSB va mai disputa patru partide până la încheierea sezonului regulat. În acest interval, roș-albaștrii îşi vor încerca forţele cu rivalele din lupta pentru titlu, CFR Cluj și Universitatea Craiova.

”Ne așteaptă un final de foc. Sunt foarte importante punctele, trebuie să tratăm meciurile cu maximă seriozitate pentru a termina acest sezon regular pe primul loc. Vom întâlni CFR, Craiova, Sepsi, va trebui să fim concentrați 100%.

Reclamă

Va fi bine, pentru moral, să terminăm pe primul loc, dar nu decisiv. Va urma play-off-ul, unde vor fi meciuri foarte grele, foarte disputate, cred că se va juca până la ultima etapă titlul”, a adăugat Toni Petrea.

FCSB este lider în Liga 1, cu 54 de puncte, la egalitate cu CFR Cluj. Echipa lui Petrea are însă un golaveraj mai bun. 

Liga 1, program spectaculos în luna martie

FCSB – CFR Cluj este cel mai tare meci din Liga 1 în luna martie. În tur, CFR Cluj s-a impus cu 2-0. În acest moment, FCSB şi CFR Cluj se află la egalitate în fruntea clasamentului.

Reclamă 4 / 0/3

În luna martie se vor juca şi alte meciuri care vor influenţa echipele calificate în play-off. Dacă FCSB, CFR Cluj şi Universitatea Craiova sunt sigure de prezenţa în play-off, pentru celelalte 3 locuri se va da o luptă infernală. 

Sepsi pare în pole-position să ocupe un loc de play-off. Covăsnenii se luptă cu FC Botoșani, Chindia Târgoviște, Academica Clinceni și UTA Arad.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” Vezi toate știrile
Citește și