Închide meniul
Foto

FCSB II a umilit-o pe Dinamo II în derby-ul Ligii a 3-a! Fraţii Tănasă au făcut show: „Trăim când îmbrăcăm acest tricou!”. Octavian Popescu, prezent în tribune alături de iubita sa

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 martie 2022, 20:27

FCSB II a umilit-o pe Dinamo II în derby-ul Ligii a 3-a! Fraţii Tănasă au făcut show: „Trăim când îmbrăcăm acest tricou!”. Octavian Popescu, prezent în tribune alături de iubita sa

FCSB II a umilit Dinamo II în derby-ul din Liga a 3-a! Octavian Popescu, prezent în tribune alături de iubită

Captură As.ro

FCSB II a umilit Dinamo II în derby-ul din Liga a 3-a! Octavian Popescu, prezent în tribune alături de iubita sa

FCSB II a făcut spectacol în derby-ul Ligii a 3-a, cu Dinamo II. „Roş-albaştrii” s-au impus cu 4-1, după golurile marcate de Matei Tănasă, Andrei Istrate, Andrei Tănasă și Gabriel Fulga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Popescu și-a urmărit colegii de la echipa a doua din tribune. Etichetat de Gigi Becali „cel mai mare geniu din fotbalul românesc”, atacantul de 19 ani a fost surprins în tribune alături de iubita sa.

Dinamo II – FCSB II | Fraţii Tănasă au făcut show în derby-ul Ligii a 3-a: „Trăim când punem tricoul pe noi!”

Fraţii Andrei și Matei Tănasă, noile „perle” ale FCSB-ului, au impresionat în duelul din Liga a 3-a. Cei doi au vorbit la finalul partidei despre ce înseamnă să joace împreună la formația „roş-albastră”.

„Sunt foarte fericit că am marcat şi eu şi fratele meu. Am dat gol, am dat o pasă de gol. Este o zi minunată. Noi ţinem cu Steaua de mici, iubim acest club şi e o senzaţie foarte frumoasă. Trăim, când punem tricoul pe noi trăim.”, a spus Andrei Tănasă, la finalul meciului.

Reclamă

„E ceva normal pentru noi că trebuie să marcăm la fiecare meci. E foarte plăcut să ştii că poţi să joci cu fratele tău, te înţelegi din priviri. Da, aşteptăm şi derby-urile de la Liga 1. A fost visul meu să ajung la Steaua şi să joc aici, au fost emoţii mari.”, a declarat și Matei Tănasă.

Cine este iubita lui Octavian Popescu, perla lui Gigi Becali de la FCSB

Iubita lui Octavian Popescu este superbă (vezi galeria foto de jos). Tavi Popescu a impresionat în ultima perioadă la FCSB, devenind unul dintre preferaţii lui Gigi Becali. Puştiul de 19 ani se mândreşte şi cu iubita sa, care este de o frumuseţe răpitoare.

Alina este studentă la Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine din cadrul Universităţii Bucureşti şi este cea care are grijă de Octavian Popescu. Aceasta este cu ochii pe meciurile celor de la FCSB şi, mai ales, pe iubitul său. De altfel, aceasta şi-a arătat dragostea faţă de Octavian Popescu şi pe reţelele de socializare.

Reclamă 4 / 0/3

Love you, Octavian Popescu (n.r. – Te iubesc, Octavian Popescu)„, a postat, la un moment dat, Alina în timp ce rulau imagini cu iubitul său din timpul unui meci la FCSB.

Gigi Becali, discurs uluitor la adresa lui Octavian Popescu: „Cel mai mare fotbalist român din istorie! Să mă ierte Hagi! Ce Dobrin, ce Balaci?”

Gigi Becali l-a lăudat la scenă deschisă pe Octavian Popescu, spunând că atacantul de 19 ani este „cel mai mare fotbalist român” şi că îi va depăşi pe legendarii Gică Hagi, Nicolae Dobrin și Ilie Balaci.

„E cel mai bun fotbalist român, la ora actuală. Nu poți să îi iei mingea, dă pase de gol și goluri. E genul lui Neymar. Și poate să-l depășească pe Neymar.

Tavi nu e niciodată înlocuit. De ce? Pentru că el joacă încontinuu, nu iese din joc nici cand nu primește mingea. Să mă ierte Gică (n.r. – Hagi), dar o să îl depășească. Ce Dobrin și Balaci… E ceva de mare rasă. E cel mai mare geniu din fotbalul românesc.”, a spus Gigi Becali, pentru sport.ro.

Citește și:
Recomandări
  • FCSB II s-a distrat în derby-ul din Liga a 3-a, cu Dinamo II
  • Octavian Popescu, prezent în tribune alături de iubita sa

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China Vezi toate știrile
Citește și