Închide meniul

FCSB îl poate pierde şi pe Florin Tănase! Dezvăluirea lui Ioan Becali, înainte să îl facă pe Olimpiu Moruţan „sultan” la Galatasaray: „Am anunţat cluburile! Cine se va înţelege cu el, îl va avea!”

Antena Sport Publicat: 24 august 2021, 23:38

Reclamă
FCSB îl poate pierde şi pe Florin Tănase! Dezvăluirea lui Ioan Becali, înainte să îl facă pe Olimpiu Moruţan „sultan la Galatasaray: „Am anunţat cluburile! Cine se va înţelege cu el, îl va avea!

Florin Tănase poate pleca de la FCSB în această vară

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Florin Tănase şi-a prelungit contractul cu FCSB, informaţie dezvăluită în exclusivitate de AS.ro, însă are şanse mai mari de a-şi îndeplini visul şi a prinde un transfer în străinătate. Căpitanul FCSB are o clauză de reziliere de 3 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tănase a fost aproape de un transfer şi înainte să îşi prelungească înţelegerea cu FCSB, însă Gigi Becali a cerut mulţi bani. Până la urmă, Florin Tănase a acceptat prelungirea contractului cu FCSB, însă a obţinut de la Gigi Becali acceptul de a pleca pe 3 milioane de euro, o sumă mai mică decât pretenţiile iniţiale ale patronului.

Ioan Becali a anunţat că a luat legătura cu mai multe cluburi din Germania care s-au interesat şi în trecut de căpitanul FCSB şi le-a comunicat care este noul preţ al jucătorului.

FCSB îl poate pierde şi pe Florin Tănase

Am anunțat cluburile din Germania, care au fost interesate și în trecut de el, că, de două săptămâni, Tănase e liber pentru 3 milioane. Cine are 3 milioane și se va înțelege cu băiatul, îl va avea.

Între timp, Tănase e aici, a prelungit, dă goluri la FCSB, salvează echipa în momente în care echipa nu prea merge. E un punct bun pentru FCSB cu noul antrenor, s-a văzut că FCSB a jucat alt fotbal ieri, dar să sperăm că Iordănescu, încet-încet, îi va pune pe linia de plutire și va micșora avantajul pe care CFR îl are față de ei„, a spus Ioan Becali, la aeroport, înainte de a pleca spre Istanbul cu Olimpiu Moruţan.

Reclamă
Reclamă 4

De altfel, Florin Tănase a anunţat că se gândeşte în continuare la transferul în străinătate, chiar dacă a semnat prelungirea contractului cu FCSB.

„Am ezitat acum câteva luni, am stat mai bine şi m-am gândit şi am luat această decizie. E o decizie bună atât pentru mine cât şi pentru club, în felul acesta nu voi pleca liber şi clubul nu va pierde atâţia bani cât a dat pe mine.

Cred că am luat decizia cea bună, e şi clubul liniştit, şi eu. Acum am acea cluză de 3 milioane de euro, nu mai cost 5 milioane, a venit Black Friday mai devreme. O zic din tot sufletul că sunt mai liniştit. Am rămas şi cu gândul de a pleca. Aşa m-am gândit, vom vedea”, spunea spus Tănase, într-o conferinţă de presă.

Reclamă

Florin Tănase a fost golgheterul Ligii 1

Cu 24 de goluri marcate în Liga 1 sezonul trecut, Tănase a fost unul dintre cei mai prolifici marcatori din Europa. Căpitanul FCSB a fost peste nume mari precum precum Benzema, 23 de goluri, Salah, 22 de goluri, sau Harry Kane, 23 de goluri. În acest sezon, Florin Tănase a marcat deja de 3 ori în primele 6 etape ale Ligii 1.

26 de ani are Florin Tănase. Golgheterul Ligii 1 este cotat la 5 milioane de euro de transfermarkt.com. Din informațiile AS.ro, de Tănase au fost interesate cluburi din Franța, Turcia, zona Golfului și SUA. Gigi Becali a anunțat că și Anderlecht a dorit „perla” de la FCSB.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
15:37

Ianis Hagi, reacţie vehementă după ce s-a spus că nu şi-a salutat colegii şi fanii la finalul partidei cu Belgia

15:34

Sorana Cîrstea, învinsă în primul tur de la Eastbourne. A cincea înfrângere consecutivă

14:51

Croaţia – Italia şi Albania – Spania LIVE TEXT (22:00). Luptă în 3 pentru calificarea în optimi

14:48

FotoEa e bomba sexy din vestiarul Slovaciei. Soţia starului slovacilor arată răvăşitor şi poate primi titlul de Miss EURO 2024

14:06

Ucrainenii s-au uitat la Belgia – România 2-0 şi n-au fost surprinşi: „Toată lumea se gândea la acest rezultat”

13:40

Selecţionerul Scoţiei s-a prăbuşit emoţional după arbitrajul cu Ungaria: „Am şi alte cuvinte, dar nu am de gând să le folosesc”

1 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 4 FotoDenis Drăguş şi Florinel Coman au izbucnit în plâns la finalul meciului uriaş cu Ucraina! Imagini istorice la Munchen 5 Belgia – Slovacia 0-1. Ce surpriză în grupa României de la EURO 2024! Romelu Lukaku, două goluri anulate cu VAR 6 Programul complet al lui David Popovici la Campionatele Europene de înot de la Belgrad. Competiţia e live în AntenaPLAY
Citește și