Închide meniul

Florin Tănase, genial după ce Gigi Becali i-a pus clauză de reziliere de 3 milioane de euro în noul contract! „A venit Black Friday mai devreme”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 august 2021, 13:49

Florin Tănase, genial după ce Gigi Becali i-a pus clauză de reziliere de 3 milioane de euro în noul contract! „A venit Black Friday mai devreme

Florin Tănase ar putea ajunge la arabi

Hepta

„Mulţumesc. Am ezitat acum câteva luni, am stat mai bine şi m-am gândit şi am luat această decizie. E o decizie bună atât pentru mine cât şi pentru club, în felul acesta nu voi pleca liber şi clubul nu va pierde atâţia bani cât a dat pe mine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cred că am luat decizia cea bună, e şi clubul liniştit, şi eu. Acum am acea cluză de 3 milioane de euro, nu mai cost 5 milioane, a venit Black Friday mai devreme. O zic din tot sufletul că sunt mai liniştit. Am rămas şi cu gândul de a pleca. Aşa m-am gândit, vom vedea”, a spus Tănase, într-o conferinţă de presă.

Florin Tănase poate pleca pe 3.000.000 de euro

Ținând cont de aceste lucruri, nu ar fi de mirare ca până la finalul acestei perioade te transferuri FCSB să își piardă căpitanul. Din informațiile AS.ro, Tănase este dorit de mai multe echipe din Zona Golfului, Belgia, Franța sau Turcia.

3.600.000 de euro este cea mai mare ofertă pe care a primit-o Becali pentru Tănase, de la Al Ain. Acesta a refuzat însă, cerând 5.000.000 de euro. Dacă a văzut că nu-l poate îndupleca pe Becali să mai lase la preț, Tănase a semnat prelungirea cu condiția să poată pleca pentru 3.000.000 de euro.

Florin Tănase se umple de bani la FCSB

Chiar dacă nu va pleca de la FCSB, Tănase se va umple de bani în situaţia în care echipa va ajunge în grupele UEFA Champions League: el va primi 300.000 de euro din partea roș-albaștrilor. Golgheterul sezonului trecut are și cel mai mare salariu din Liga 1.

Reclamă

„Tănase a prelungit contractul acum 5 zile, a semnat contract pe 4 ani. I-am făcut 30.000 de euro pe lună şi i-am zis că i-am făcut primă de Liga Campionilor 300.000 de euro. Dacă ne calificăm în grupe după îţi fac 40.000, 50.000 de euro.

I-am zis „măi Tănase, îţi fac acum 30.000, apoi dacă are bani clubul 40.000. O să câştigi 700.000 de euro pe an în ţara ta”. Ce să cauţi tu, să pleci în Turcia?

La mine dacă pierzi mingea mă enervez. Tănase nu pierde mingea. El driblează 2-3, dacă vin mulţi pe el se face că pasează, nu pierde mingea. De asta nu l-am schimbat niciodată pe Tănase”, a dezvăluit Becali acum câteva zile.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
Vezi toate știrile
Citește și