Închide meniul

FCSB începe asaltul pe piaţa transferurilor! Un nou nume pe lista scurtă, lângă Deian Sorescu. Are o cotă de piaţă de 200.000 de euro

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 decembrie 2021, 9:23

Reclamă
FCSB începe asaltul pe piaţa transferurilor! Un nou nume pe lista scurtă, lângă Deian Sorescu. Are o cotă de piaţă de 200.000 de euro

Nicolae Păun ar putea fi transferat de FCSB de la Sepsi

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Nicolae Păun ar fi mijlocaşul pe care a pus ochii Gigi Becali. Jucătorul de 22 de ani, care are o cotă de piaţă de 200.000 de euro, ar putea ajunge, în această iarnă, la vicecampioana României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Păun, pe lista de transferuri a lui FCSB

Potrivit fanatik.ro, Gigi Becali şi conducătorii lui Sepsi se vor aşeza la masa negocierilor în următoarea perioadă. Păun mai are trei ani contract cu gruparea din Sfântu Gheorghe, dar nu este titular în mandatul lui Cristiano Bergodi.

În ultima etapă din Liga 1, la Mioveni, mijlocaşul de 22 de ani a intrat abia în minutul 69, în locul lui Boubacar Fofana. În schimb, în disputa Chindia – Sepsi, din Cupa României, Păun a fost rezervă neutilizată.

Deian Sorescu ar putea fi totuşi primul transfer făcut de FCSB în al doilea mandat al lui Toni Petrea. Din informațiile AS.ro, fanii din DDB și-au dat acordul ca jucătorul să meargă la marea rivală. Astfel, Dinamo așteaptă o nouă ofertă de la Gigi Becali. 700.000 de euro cer „câinii” pentru golgheterul lor.

Reacţia lui Gigi Becali după ce Dinamo a hotărât să-l cedeze pe Deian Sorescu

Stai să vorbesc şi eu cu Toni Petrea. Ce, au început transferurile? Stai să prindem peştele şi dup-aia punem tigaia pe foc. Stai să vină perioada de transferuri şi dup-aia discutăm.

Reclamă

E un jucător bun, dar nu vreau să vorbesc acum, ce rost are să vorbesc acum? E un jucător valoros, dacă nu era, nu îl voiam. Mai am şi meci cu ei, nu îmi trebuie mie belele pe cap”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Ajuns la 24 de ani, Deian Sorescu nu ar refuza nici el o ofertă de la FCSB, ținând cont de faptul că de acolo ar putea face mai ușor pasul în străinătate, iar la Dinamo este clar că nu mai poate progresa.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și