Închide meniul

FCSB l-a găsit pe noul Pintilii! Dezvăluirea făcută de fostul său antrenor: "Ar trebui să fie un model pentru tineri"

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 12 august 2020, 20:11 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:11

FCSB l-a găsit pe noul Pintilii! Dezvăluirea făcută de fostul său antrenor: "Ar trebui să fie un model pentru tineri"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mihai Pintilii este antrenor secund la FCSB

"E un tânăr care a progresat mult în ultimul an. Eu l-aș fi vrut în continuare la Astra, numai că nu a depins de mine. Nici măcar de Astra nu a depins, din moment ce era doar împrumutat de la FCSB . 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cel mai bun randament îl are ca mijlocaș, deși mai poate fi folosit și ca fundaș lateral. În 4-3-3 e un "număr 6", închizător, în 4-4-2 e unul dintre cei doi mijlocași centrali" a declarat Bogdan Andone pentru gsp.ro

Simion este noul Pintilii de la FCSB

Andone l-a asemănat cu Mihai Pintilii, actualul secund de la FCSB şi susţine că jucătorul de 22 de ani ar putea fi un model pentru tinerii U21 de la FCSB.

"În genul lui "Pinti" este. Asta înseamnă că e foarte ambițios, muncitor, extrem de agresiv. Sunt convins că va fi util la FCSB. Nu trebuie să-l compari cu alți tineri de acolo, cu Man și cu Coman, că n-ar fi corect! 

Simion e un alt gen de fotbalist, are alte calități. E o plăcere să-l antrenezi, nu am avut niciun fel de probleme. Simion ar trebui să fie un model pentru jucătorii U21 care sunt folosiți în campionat", a mai spus Bogdan Andone.

Reclamă

Gigi Becali, încântat de Simion

Gigi Becali este impresionat de Gabriel Simion. Finanţatorul FCSB a primit numai informaţii bune despre fostul jucător de la Astra.

"Simion, la ora asta, este peste Ovidiu Popescu. Mi-a spus cineva de la echipă. Vă daţi seama, la 22 de ani", a spus Becali la Pro X.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • 22 de ani are noul Pintilii de la FCSB
  • Jucătorul l-a impresionat deja pe Gigi Becali

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 Vezi toate știrile
Citește și