Închide meniul

Mihai Stoica, ultimele detalii despre focarul de infecție de la FCSB. „Ne-am luat toate măsurile!”. Ce se întâmplă în cantonament + mesaj dur pentru autoritățile medicale

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 octombrie 2021, 16:33

Mihai Stoica, ultimele detalii despre focarul de infecție de la FCSB. „Ne-am luat toate măsurile!. Ce se întâmplă în cantonament + mesaj dur pentru autoritățile medicale

Focar de infecție cu Covid-19 la FCSB

Hepta

Echipa lui Gigi Becali a fost lovită din plin de pandemie. Nu mai puțin de opt fotbaliști au fost testați pozitiv cu Covid-19. Confirmați cu coronavirus au fost și Edi Iordănescu și Mihai Pintilii. Totuși, un singur jucător de la FCSB a resimțit simptomele specifice. Este vorba de Andrei Cordea, care s-a simțit rău după ce s-a întors din lotul echipei naționale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica: „Facem o greșeală mare și oamenii mor”

Managerul general al vicecampioanei a anunțat că s-au luat toate măsurile pentru a nu se ajunge într-o astlfe de situație. Mihai Stoica a oferit detalii despre ceea ce se întâmplă la baza de pregătire din Berceni și cere ca toată lumea să fie testată înaintea meciurilor, inclusiv cei vaccinați.

Ne-am luat absolut toate măsurile, am stat în hotel în single-uri, am stat în cantonament în single-uri. La fel este situația acum și la noi la bază, pemtru că avem condiții, ne permitem. Și mâncarea este servită în casolete, direct la cameră.

Mihai Stoica: „Vaccinați, nevaccinați, trebuie să ne testăm”

Gigi a spus că nu se vaccinează el. El niciodată n-a spus vreunui jucător: nu te vaccina! Eu cred cu convingere că este mai periculos un om vaccinat netestat decât un om nevaccinat testat negativ.

Ar trebui şi cei care conduc ţara asta să bage la cap. Vaccinaţi, nevaccinaţi trebuie să ne testăm. Nu facem asta, facem o greşeală mare şi oamenii mor”, a spus MM Stoica pentru digisport.ro.

Reclamă

La meciul cu Mioveni, de la FCSB au lipsit Vali Crețu, Valentin Gheorghe, Cătălin Straton, Iulian Cristea, Sorin Șerban, Răzvan Oaidă, Constantin Budescu, Adrian Șut și Andrei Cordea. Aceștia au fost infectați cu Covid-19, iar alții au fost izolați, fiind suspecți că ar avea virusul. De asemenea, Ionuț Panțîru, Florinel Coman, Octavian Popescu, Andrei Burlacu și Ovidiu Popescu au lipsit, aceștia fiind accidentați.

Abia revenit pe teren, căpitanul Florin Tănase a suferit o nouă accidentare. „Are glezna cât pepenele„, a anunțat MM, zilele trecute.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și