Închide meniul

FCSB, liber spre Ghencea! Anunțul făcut de comandantul CSA: „În funcție de disponibilitatea arenei, aceasta poate fi pusă la dispoziția altor echipe!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 octombrie 2021, 8:10

FCSB, liber spre Ghencea! Anunțul făcut de comandantul CSA: „În funcție de disponibilitatea arenei, aceasta poate fi pusă la dispoziția altor echipe!

Cum vrea CSA Steaua să oprească disputarea derby-ului FCSB - CFR Cluj în Ghencea

Hepta

Prima echipă care va evolua acolo, și nu are legătură cu CSA, este naționala României. Bichir a anunțat că, în funcție de disponibilitatea arenei, aceasta va fi închiriată și altor echipe. Ceea ce înseamnă că și FCSB ar putea juca acolo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB ar putea fi primită pe Ghencea

Conducerea celor de la FCSB a declarat în mai multe rânduri că vrea să joace pe noul stadion Steaua. Cererile făcute până acum au fost însă refuzate de cei de la CSA, din diverse motive. „Stadionul Steaua este utilizat cu prioritate de către echipele de fotbal și rugby ale Clubului Sportiv al Armatei Steaua și de către echipele reprezentative ale României.

În funcție de disponibilitatea arenei, ținând cont de timpul necesar regenerării suprafeței de joc dintre evenimente, în condiții de deplină legalitate, aceasta poate fi pusă la dispoziția altor solicitanți/echipe”, a declarat Răzvan Ștefan Bichir, pentru prosport.ro.

Câți bani a produs stadionul Steaua

Comandantul CSA a dezvăluit suma produsă de stadionul Steaua, în trei luni de la inaugurare. Este vorba de 150.000 de euro. „Din vânzarea biletelor și abonamentelor pentru toate evenimentele sportive desfășurate pe stadionul Steaua, din momentul inaugurării și până la această dată a fost încasată suma totală de 744.005,6 lei”, a mai spus Bichir.

Armata a câștigat de pe urma meciului de rugby CSA Steaua – U Cluj

Bichir a lămurit și problema legată de meciul de rugby dintre CSA Steaua și U Cluj. Comandantul clubului susține că Armată nu a plătit nimic, ci a câștigat 455 de lei. „Clubul Sportiv al Armatei Steaua nu a plătit deplasarea și/sau cazarea echipei de rugby Universitatea Cluj pentru meciul din data de 24.09.2021. La meciul de rugby , din vânzarea biletelor au fost încasați 455 lei”, a încheiat Bichir.

Reclamă

AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și