Închide meniul

FCSB – Rapid | Gigi Becali, mesaj pentru Istvan Kovacs înainte de derby: „Nu vreau lupte greco-romane și nu vreau cotonogeală!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 14 decembrie 2021, 15:15

FCSB – Rapid | Gigi Becali, mesaj pentru Istvan Kovacs înainte de derby: „Nu vreau lupte greco-romane și nu vreau cotonogeală!

Gigi Becali, sfaturi pentru Dinamo

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Gigi Becali, mesaj pentru Istvan Kovacs înainte de FCSB – Rapid

Patronul FCSB se aşteaptă ca rapidiştii să joace agresiv, motiv pentru care i-a cerut lui Istvan Kovacs să fie atent. „Centralul” va fi ajutat de Vasile Marinescu şi Mihai Marica. Rezervă va fi Iulian Călin, iar observator Aron Huzu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Ei vor fi foarte agresivi, îl rog pe arbitru să își facă datoria, să fie atent și să jucăm fotbal. Vreau să jucăm cum văd în Europa. Nu vreau lupte greco-romane și nu vreau cotonogeală. Și trebuie să câștigăm neapărat jocul ăsta.

Eu nici meciul trecut nu-l consider pierdut. Ne-am dat un autogol (n.r. Paulo Vinicius, minutul 40, în Rapid – FCSB 1-0), dar am controlat jocul. Eu sper să controlăm jocul și să marcăm, de data asta, noi”, a spus Gigi Becali pentru ProX.

Citește și:

Toni Petrea, confuz înainte de derby: „Nici nu ştiu cine arbitrează!”

Toni Petrea a prefaţat derby-ul cu Rapid de pe Arena Naţională. Antrenorul FCSB a aflat chiar la conferinţa de presă că Istvan Kovacs a fost desemnat să conducă la centru confruntarea de foc.

„Este un joc important între două echipe de tradiţie. Atmosfera va fi una plăcută cu siguranţă. Întâlnim un adversar care vine cu un moral bun. Un adversar care va încerca să ne pună probleme. Vine cu un moral bun şi are pretenţii la play-off. Suntem pregătiţi. Sper că jucătorii sunt refăcuţi.

Reclamă

La un asemenea meci nu poţi să motivezi jucătorii cu un rezultat. E o echipă bună şi au demonstrat că joacă. Consider că este un derby. Toată lumea doreşte spectacol. În momentul de faţă este mult mai important să câştigăm. Avem un căpitan de echipă foarte bun. Nici nu ştiu cine arbitrează. (n.r. după ce a aflat că Istvan Kovacs va arbitra). Este un arbitru bun”, a spus Toni Petrea la conferinţa de presă a derby-ului cu Rapid.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:12 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. De Moura şi-a dat autogol, Selmani a egalat! „Câinii” au ratat un penalty şi au avut un gol anulat 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” Vezi toate știrile
Citește și