Închide meniul

FCSB riscă depunctarea şi interdicţia la transferuri! Suma pe care trebuie să o plătească Gigi Becali. Anunţul făcut de FRF

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 februarie 2022, 17:11

FCSB riscă depunctarea şi interdicţia la transferuri! Suma pe care trebuie să o plătească Gigi Becali. Anunţul făcut de FRF

Gigi Becali, şocat după ce Vladimir Putin a ales să atace Ucraina

Hepta

Cele două echipe deţineau 11% din drepturile jucătorului, în momentul în care Becali l-a vândut la Parma. Astfel, Becali trebuia să livreze 1,4 milioane de euro către cele două cluburi. Gigi nu a plătit toată suma, fiind dator cu 180.000 de euro. Pentru a nu avea probleme, finanţatorul trebuie să facă dovada plăţii până pe 3 martie 2022. În caz contrar, riscă depunctarea şi interdicţia la transferuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB riscă depunctarea şi interdicţia la transferuri

Sancționează debitorul FC FCSB SA cu penalitate de 3000 lei și acordă un termen de grație de 5 zile pentru executarea integrală a obligațiilor de plată conform art. 85 din RD coroborat cu art. 24 lit. C al. 1. a din RSTJF, față de creditorul CS Atletico Arad.

Acordă termen în data de 02.03.2022, ora 15.00, dată la care debitorul FC FCSB SA să prezinte dovada plății față de creditorul CS Atletico Arad conform Hotărârii nr. 250/CL/14.09.2021 rămasă definitivă prin Decizia nr. 59/CR/04.11.2021 pentru a evita interzicerea dreptului de a transfera și/sau legitima jucători în calitate de club cesionar și depunctarea”, a specificat Comisia de Etică a FRF din 2 februarie 2022.

Dennis Man, în depresie la Parma

Nici pentru Dennis Man lucrurile nu merg foarte bine! Victor Becali a dezvăluit cum de a ajuns internaţionalul nostru rezervă de lux la Parma, chiar dacă pe el s-au plătit 13 milioane de euro.

Potrivit dezvăluirilor lui Victor Becali, Dennis Man este foarte afectat de faptul că a retrogradat cu Parma în Serie B. Românul a fost iarna aceasta la un pas de un transfer la Lazio, dar mutarea a picat în ultimul moment.

Reclamă

Dennis Man a fost la un pas de un transfer la Lazio. Au avut mai mulți jucători pe listă. Dacă nu se concretiza Jovane Cabral, ar fi fost el. El trebuie să aibă răbdare până în vară și să facă tot ce depinde de el și sunt convins că la vară se va găsi o soluție și pentru el. Are o cotă de piață foarte bună.

Este un jucător valoros. A fost un șoc pentru el când a ajuns în Serie B și nici acum nu și-a revenit. Acum el a început să joace, intră în planurile antrenorului și sunt convins că în vară se va găsi o soluție și pentru el”, a spus Victor Becali, potrivit Sport Total FM.

12 meciuri și două goluri are Dennis Man în acest sezon de Serie B. Românul joacă la Parma din ianuarie 2021, când a fost transferat de la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și