Închide meniul

„FCSB sau CSA?” Basarab Panduru nu a stat pe gânduri și a spus care este adevărata Steaua: „Eu țin cu ea! Aia e echipa”

Alex Ioniță Publicat: 15 martie 2024, 9:40

Reclamă
FCSB sau CSA?” Basarab Panduru nu a stat pe gânduri și a spus care este adevărata Steaua: Eu țin cu ea! Aia e echipa”

„FCSB sau CSA?” Basarab Panduru nu a stat pe gânduri și a spus cine este adevărata Steaua

Basarab Panduru / Orange Sport

„FCSB sau CSA?” Basarab Panduru nu a stat pe gânduri și a spus cine este adevărata Steaua. Fostul internațional a vorbit despre „Războiul Stelelor”, care pare că nu va ajunge curând la o concluzie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul internațional a jucat la Steaua în perioada 1990 – 1995, iar apoi s-a transferat în Portugalia, la Benfica. Totuși, „Pandi” nu poate uita perioada frumoasă petrecută la echipa din Ghencea.

„FCSB sau CSA?” Basarab Panduru nu a stat pe gânduri și a spus care este adevărata Steaua

Fostul mijlocaș a fost întrebat pe cine susține în conflictul dintre CSA Steaua și echipa lui Gigi Becali, FCSB. Basarab Panduru a vorbit deschis despre acest subiect și a dezvăluit că, pentru el, adevărata Steaua este echipa armatei.

Fostul internațional și-a arugmentat opinia și a menționat că „militarii” au în palmares Cupa Campionilor Europeni, câștigată în anul 1986.

„Întotdeauna Steaua noastră, Steaua care a câştigat Cupa Campionilor Europeni, aia e Steaua. Cine o are în palmares? CSA Steaua, aia e echipa adevărată.

Reclamă

Cine are Champions League-ul pentru care ne-am bucurat cu toţii, aia e Steaua. Nu a câştigat FCSB atunci Champions League, nu? Eu ţin cu ea, cu Steaua aia care are Cupa Campionilor”, a spus Basarab Panduru, la orangesport.ro

Basarab Panduru a ajuns la Steaua în anul 1990, de la Reșița. După 5 ani petrecuți în Ghencea a ajuns la Benfica, iar apoi a fost împrumutat la Neuchatel, în Elveția.

A mai jucat pentru FC Porto și Salgueiros și s-a retras în anul 2002. În palmaresul acestuia se regăsește o Cupă a României (1991/1992), dar și o Supercupă (1994/1995).

Reclamă 4 / 0/3

Gabi Balint a răbufnit după o nouă decizie în procesul CSA Steaua – FCSB

Gabi Balint este de părere că Steaua București a fost împărțită din cauza incompetenței unor persoane, de ambele părți ale baricadei. Legenda clubului din Ghencea a dezvăluit că, în opinia sa, suporterii sunt cei mai afectați de această schismă stelistă, care a făcut ca oameni care iubesc aceleași culori să se afle într-o stare conflictuală.

„Vi se pare normal să încerce cineva să ia marca clubului, identitatea clubului? Clubul a transformat o dată, în 1998, societatea. Nu a fost un om care să se ocupe, ei, (n.r. reprezentanții MApN) când au fost să semneze, s-au dat la o parte.

I-au lăsat să facă ce vor. Ce au făcut în sala aia numai ei știu. Și acum încearcă să facă dreptate, e Talpan. (n.r. Gigi Becali) L-a împrumutat cu bani (n.r. clubul), s-a scris că în momentul în care va trece clubul (n.r. la o societate pe acțiuni), i se vor oferi acțiuni.

Dar nu s-a mai făcut nimic, au zis <<e al nostru!>>. Suporterii sunt cei mai nevinovați, nu au nicio vină, trebuie lăsați să fie aproape de echipă. Problema a fost… eu sunt de acord că ambele părți sunt de vină, pentru că nu au știut să se facă niște lucruri clare.

Aici s-a ajuns din cauza incompetenței unora, și de o parte, și de cealaltă. Suporterii țin cu aceeași echipă, au aceleași culori în suflet, dar se ceartă. (n.r. Ții cu CSA Steaua?) Da. S-a reînființat în 2017, dar e la al treilea sezon în Liga 2”, a spus Gabi Balint, la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și