Închide meniul

Gabi Balint a răbufnit după o nouă decizie în procesul CSA Steaua – FCSB: „Aici s-a ajuns din cauza incompetenţei”

Alex Ioniță Publicat: 7 martie 2024, 20:08

Reclamă
Gabi Balint a răbufnit după o nouă decizie în procesul CSA Steaua – FCSB: „Aici s-a ajuns din cauza incompetenţei

Gabi Balint a răbufnit după o nouă decizie în procesul CSA Steaua - FCSB

Gabi Balint / AS.ro

Gabi Balint a răbufnit după o nouă decizie în procesul CSA Steaua – FCSB. Fostul mare atacant al Stelei a vorbit despre victoria obținută de formația din Ghencea în fața lui Gigi Becali, în instanță.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Judecătorii de la Curtea de Apel au decis să respingă un apel prin care FCSB cerea ca toate mărcile „Steaua București” să fie atacată. Totuși, decizia nu este una definitivă și poate fi atacată.

Gabi Balint a răbufnit după o nouă decizie în procesul CSA Steaua – FCSB

Gabi Balint este de părere că Steaua București a fost împărțită din cauza incompetenței unor persoane, de ambele părți ale baricadei. Legenda clubului din Ghencea a dezvăluit că, în opinia sa, suporterii sunt cei mai afectați de această schismă stelistă, care a făcut ca oameni care iubesc aceleași culori să se afle într-o stare conflictuală.

„Vi se pare normal să încerce cineva să ia marca clubului, identitatea clubului? Clubul a transformat o dată, în 1998, societatea. Nu a fost un om care să se ocupe, ei, (n.r. reprezentanții MApN) când au fost să semneze, s-au dat la o parte.

I-au lăsat să facă ce vor. Ce au făcut în sala aia numai ei știu. Și acum încearcă să facă dreptate, e Talpan. (n.r. Gigi Becali) L-a împrumutat cu bani (n.r. clubul), s-a scris că în momentul în care va trece clubul (n.r. la o societate pe acțiuni), i se vor oferi acțiuni.

Reclamă
Reclamă 4

Dar nu s-a mai făcut nimic, au zis <<e al nostru!>>. Suporterii sunt cei mai nevinovați, nu au nicio vină, trebuie lăsați să fie aproape de echipă. Problema a fost… eu sunt de acord că ambele părți sunt de vină, pentru că nu au știut să se facă niște lucruri clare.

Aici s-a ajuns din cauza incompetenței unora, și de o parte, și de cealaltă. Suporterii țin cu aceeași echipă, au aceleași culori în suflet, dar se ceartă. (n.r. Ții cu CSA Steaua?) Da. S-a reînființat în 2017, dar e la al treilea sezon în Liga 2”, a spus Gabi Balint, la digisport.ro.

CSA Steaua a câştigat apelul cu FCSB pentru marcă

CSA Steaua a câştigat apelul cu FCSB pentru marcă. Curtea de Apel a respins, ca nefondată, cererea de anulare înaintată de FCSB privind toate mărcile înregistrate din patrimoniul Clubul Sportiv al Armatei, a anunţat juristul CSA Steaua, Florin Talpan. FCSB poate face apel la această în 30 de zile.

Reclamă

”O nouă victorie a mea în instanţă ! Avocatul lui Becali a pierdut din nou în faţa mea, în încercarea de a ne anula sau decădea mărcile aflate în patrimoniul Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti!

Am muncit ca de obicei foarte mult, şi am satisfacţia că instanţa mi-a dat dreptate! În loc sa fiu recompensat pentru toate reuşitele mele, mi s-a luat din salariu şi cu toate acestea, am găsit puterea să lupt mai departe! Sunt mândru de munca mea şi de eforturile pe care le-am făcut!

Este inadmisibil ca eu să am rezultate remarcabile iar conducerea Ministerului Apărării Naţionale să nu mă aprecieze şi să nu îmi acorde sporul integral pentru lucrări de excepţie, spor pe care îl merit, deoarece am câştigat dosare foarte grele şi am păstrat în patrimoniul Clubului Sportiv al Armatei marca Steaua Bucureşti, numele Steaua Bucureşti si palmaresul echipei de fotbal!

Sper ca eforturile depuse de către mine să fie recompensate de ministrul Apararii Nationale la adevărata lor valoare în cel mai scurt timp!”, a scris Talpan pe Facebook.

Se va impune Daniel Popa la FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:10

Mihai Rotaru a explicat de ce a ajuns rezervă Alex Mitriţă la Universitatea Craiova. Adevăratul motiv: „Asta e realitatea!”

0:01

Cum a explicat Costel Gâlcă faptul că nu l-a titularizat pe Alex Mitriţă în FC Hermannstadt – Universitatea Craiova

23:49 12 iul.

„Nu pot să fiu rezervă?” Alex Mitriţă, reacţie vehementă după ce Gâlcă l-a ţinut pe bancă: „Mi s-a pus eticheta de bad boy”

23:36 12 iul.

Novak Djokovic a auzit ce a zis Carlos Alcaraz într-un cor de fluierături şi i-a dat replica: „Poate peste 15 ani”

23:25 12 iul.

Hermannstadt – Universitatea Craiova 0-0! Oltenii lui Gâlcă, încurcaţi la debut. Mitriţă a semnat o ratare uriaşă

22:42 12 iul.

Carlos Alcaraz – Novak Djokovic este finala Wimbledon 2024! Reeditarea de vis a ultimului act din 2023 de la All England Club

1 Farul – Unirea Slobozia 0-1. Echipa lui Gică Hagi, debut dezastruos în noul sezon! Eşec în prima etapă cu o nou-promovată 2 Cum poate obţine Corvinul dreptul de promovare în Liga 1! Anunţul făcut după victoria istorică cu Paksi 3 Gigi Becali a dat o lovitură de senzaţie! William Baeten a fost transferat de FCSB 4 Salariul uriaş pe care îl va încasa Florin Niţă, la noua echipă! Lovitură dată de „eroul” naţionalei 5 Angel Di Maria şi-a prelungit contractul cu Benfica şi va juca încă un an în Liga Portugal, în AntenaPLAY 6 Damjan Djokovic s-a despărţit oficial de Rapid! Anunţul giuleştenilor şi suma încasată de jucător
Citește și