Închide meniul

FCSB se poate întoarce pe Arena Națională. Anunțul făcut de LPF. Edi Iordănescu are, în sfârșit, motive de bucurie!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 noiembrie 2021, 17:49

FCSB se poate întoarce pe Arena Națională. Anunțul făcut de LPF. Edi Iordănescu are, în sfârșit, motive de bucurie!

FCSB va juca din nou pe Arena Națională

Mediafax Foto / ALEX NICODIM via Hepta

Roș-albaștrii au fost nevoiți să joace pe stadioanele din Buzău și Mioveni din cauza evenimentelor găzduite de arena de 55.000 de locuri. După o lungă așteptare, FCSB poate juca din nou, în Capitală, meciurile din Liga 1. Din păcate pentru fotbaliștii antrenați de Edi Iordănescu, partidele se vor disputa cu porțile închise. Fanii au primit „interzis” din cauza pandemiei de Covid-19.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB revine pe Arena Națională

FCSB va disputa, până la finalul ediției de campionat 2021-2022, toate jocurile considerate în organizare proprie pe Arena Națională.

Astfel, următorul meci al vicecampioanei pe cel mai mare stadion al țării va fi cel din etapa a 16-a, cu FC Botoșani, programat duminică, 21 noiembrie 2021, cu începere de la ora 20.30„, se arată în comunicatul Ligii Profesioniste de Fotbal.

Pentru FCSB urmează disputa cu FC Botoșani, după care are deplasare pe terenul Universității Craiova. În acest an, pe teren propriu, echipa lui Gigi Becali mai are programate confruntări cu UTA și Rapid.

Citește și:

Fanii de la CSA Steaua nu vor să o vadă pe FCSB în Ghencea

Ultrașii de la CSA Steaua nu acceptă ideea ca FCSB să joace meciurile din Liga 1 pe noul stadion Ghencea. Fanii echipei din Liga 2 au afișat un banner prin care cere conducerii clubului să nu accepte ca FCSB să joace în Ghencea.

Reclamă

Dacă la presiunile oilor cedați, niciunul în Ghencea nu mai călcați”, este mesajul războinic scris pe un banner.

Tehnicianul de la FCSB suspină după Ghencea. Echipa lui Gigi Becali nu a primit aprobarea de a evolua pe noul stadion Steaua. Edi Iordănescu nu vede niciun impediment ca FCSB să joace pe noua arenă.

E greu, pentru că trebuie să găsim soluții. Acasă e cel mai bine. Eu cred că putem avea acces (n.r. – în Ghencea). Dacă se poate juca rugby, nu cred că e ceva care să ne descalifice din a juca și noi acolo.

Reclamă 4 / 0/3

Sper că se va găsi o soluție și pentru noi. Ar fi o bucurie și o onoare să jucăm în Ghencea”, a spus Edi Iordănescu.

Recomandări
  • LPF, anunț important pentru FCSB
  • Echipa lui Gigi Becali poate reveni pe Arena Națională

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român Vezi toate știrile
Citește și