Închide meniul

FCSB – Sepsi 1-1 | Florin Tănase are încredere deplină în Edi Iordănescu. „Împreună luăm titlul!” Ce spune despre derby-ul cu CFR Cluj și oferta venită din Germania

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 23 august 2021, 23:49

FCSB – Sepsi 1-1 | Florin Tănase are încredere deplină în Edi Iordănescu. „Împreună luăm titlul! Ce spune despre derby-ul cu CFR Cluj și oferta venită din Germania

Florin Tănase s-a accidentat în partida cu Mioveni

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

După golul din meciul cu Sepsi, Florin Tănase a ajuns la 80 de goluri înscrise în Liga 1. Căpitanul lui FCSB habar nu avea că a atins această bornă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Da, sincer…sunt fericit că am marcat atât de multe goluri. Sper să o ţin tot aşa şi să-mi ajut echipa să adunăm puncte. Nu știam, mi-ați spus acum”, a spus Florin Tănase, după FCSB – Sepsi 1-1.

Florin Tănase: „Cu Edi Iordănescu luăm titlul”

Așteptat cu brațele deschise la FCSB, Edi Iordănescu a readus speranța în rândurile roș-albaștrilor. Florin Tănase e sigur că Iordănescu Jr. poate aduce titlul.

„Nu poţi să schimbi multe în 4 zile. Eu cred că am avut o atitudine bună, din păcate ne-au lipsit golurile ca să câştigăm. Avem mult de muncă, împreună cu Mister cred că o scoatem la capăt. O să rămână să vedeţi. Eu am mare încredere că vom face o figură frumoasă şi vom câştiga titlul.

Avem etapa următoare cu ei, cu CFR Cluj, putem să micşorăm distanţa de puncte. După va veni pauza de la echipa naţională unde Mister va putea să antreneze ce îşi doreşte. Un joc dificil, e un derby. Mergem acolo să câştigăm”, a mai spus Florin Tănase.

Reclamă

Cât despre transfer, Florin Tănase așteaptă să vadă ce oferte va avea pe masă.

Momentan eu mă gândesc să ma antrenez cât mai bine, dacă vine cineva să plătească clauza şi îmi convine, voi pleca cu siguranţă. Nu cred că este o sumă mare ţinând cont că am marcat 24 de goluri sezonul trecut”, a încheiat Florin Tănase.

FCSB – Sepsi 1-1 | Remiză pentru Edi Iordănescu la debut

Sepsi avea trei înfrângeri la rând înainte de meciul cu FCSB. Echipa lui Grozavu a intrat totuși în avantaj la cabine, după super golul din lovitură liberă înscris de Aganovic. Gigi Becali a arătat că se ține de cuvânt și nu a dat niciun telefon ca să facă schimbări la pauză. Ultima dată când FCSB nu a făcut schimbări la pauză a fost acum 3 luni, tot într-un meci cu Sepsi.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB a egalat la puțin timp după startul reprizei secunde, prin Florin Tănase. Căpitanul roș-albaștrilor a înscris cu capul după un corner. Lui Iordănescu i-a trecut apoi glonțul pe la ureche, când Ovidiu Popescu l-a faultat în careu pe Păun. Din fericire pentru FCSB, Andrei Vlad a apărat șutul lui Mitrea de la 11 metri.

Florinel Coman a ieșit accidentat după o intrare dură a lui Ștefănescu. Vlad a mai avut apoi două intervenții bune, iar meciul s-a încheiat cu o lovitură liberă executată de Tănase direct în peluză.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și