Închide meniul

FCSB – Sepsi 1-1. Debut cu stângul pentru Edi Iordănescu! Andrei Vlad a apărat un penalty. Încă o accidentare pentru Florinel Coman

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 august 2021, 22:40

FCSB – Sepsi 1-1. Debut cu stângul pentru Edi Iordănescu! Andrei Vlad a apărat un penalty. Încă o accidentare pentru Florinel Coman

Edi Iordănescu a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a plecat de la FCSB

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Sepsi avea trei înfrângeri la rând înainte de meciul cu FCSB. Echipa lui Grozavu a intrat totuși în avantaj la cabine, după super golul din lovitură liberă înscris de Aganovic. Gigi Becali a arătat că se ține de cuvânt și nu a dat niciun telefon ca să facă schimbări la pauză. Ultima dată când FCSB nu a făcut schimbări la pauză a fost acum 3 luni, tot într-un meci cu Sepsi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a egalat la puțin timp după startul reprizei secunde, prin Florin Tănase. Căpitanul roș-albaștrilor a înscris cu capul după un corner. Lui Iordănescu i-a trecut apoi glonțul pe la ureche, când Ovidiu Popescu l-a faultat în careu pe Păun. Din fericire pentru FCSB, Andrei Vlad a apărat șutul lui Mitrea de la 11 metri.

Florinel Coman a ieșit accidentat după o intrare dură a lui Ștefănescu. Vlad a mai avut apoi două intervenții bune, iar meciul s-a încheiat cu o lovitură liberă executată de Tănase direct în peluză.

FCSB – Sepsi 1-1

Min 90: Final de meci! FCSB și Sepsi au terminat la egalitate, scor 1-1.

Min 86: Înca o ocazie pentru Sepsi! Andrei Vlad a intervenit salvator la șutul lui Chunchukov din interiorul careului

Reclamă

Min 77: Ocazie pentru Sepsi! Iulian Cristea a fost aproape să respingă un balon în proprie poartă.

Min 68: Florinel Coman nu mai poate continua jocul! Jucătorul lui FCSB părăsește terenul după o intrare dură a lui Ștefănescu

Min 66: Penalty ratat de Sepsi! Bogdan Mitrea nu a reuşit să-l învingă pe Vlad. Parada uriaşă a portarului de la FCSB!

Reclamă 4 / 0/3

Min 66: Penalty pentru Sepsi! Ovidiu Popescu a gafat şi a faultat un jucător al lui Sepsi în timp ce încerca să degajeze!

Min 63: Cordea a fost aproape să îşi ducă echipa în avantaj. A şutat de la mare distanţă, dar Niczuly a reuşit să reţină.

Min 58: GOOOLLL FCSB! Florin Tănase a înscris după o fază fixă, cu o lovitură perfectă de cap. Execuţie sub transversală!

Min 46: A început repriza a doua. Edi Iordănescu nu a făcut nicio schimbare la pauză!

Min 45: Pauză pe Arena Naţională!

Min 30: GOOOLLL Sepsi! Adnan Aganovic a înscris direct din lovitură liberă, cu un șut în plasa laterală de la marginea careului.

Min 20: Vinicius a lovit balonul cu capul, dar Niczuly a reținut bine

Reclamă

Min 19: Încă o ocazie pentru FCSB! Tănase a șutat pe direcția lui Niczuly, după o cursă impresionantă a lui Cordea.

Min 16: Ocazie pentru FCSB! Iulian Cristea nu a reușit să reia spre poartă dintr-o poziție ideală.

Min 1: A început meciul

FCSB: Vlad – V. Crețu, Vinicius, I. Cristea, Radunovic – Oct. Popescu, Ov. Popescu, Olaru – Cordea, Tănase, Fl. Coman
Rezerve: Straton, Miron, Haruț, I. Stoica, Perianu, Oaidă, Dumiter, Musi, Mamut
Antrenor: Edi Iordănescu

SEPSI: Niczuly – Dimitrov, Ninaj, B. Mitrea, Tamas – Aganovic, Fofana, Păun – Golofca, Bojic, Ștefănescu
Rezerve: Began, Tincu, Botorok, Ashkovski, Chunchucov, Ispas, Gonzales, Dumitrescu, Barbut
Antrenor: Leo Grozavu

Edi Iordănescu: „Mă aştept la un meci complicat”

Duelul cu Sepsi vine într-un moment în care CFR se află cu 10 puncte în faţa vicecampioanei, presinea fiind una uriaşă pentru Edi Iordănescu, încă din start. „Suntem în fața unui joc important pentru că deja este competiție și în economia clasamentului sunt niște lucruri care nu ne fac plăcere, e o distanță destul de mare până la locul 1 și produce presiune suplimentară.

În afara de asta, întâlnim un adversar care este la un nivel foarte bun, în ciuda ultimelor rezultate, dar nu pot să mă las păcălit de ele. Sepsi este o echipă bună, îl cunosc pe Leo foarte bine, este un antrenor extrem de implicat și știu cum gestionează echipa și momentele.

Cred că participarea foarte scurtă în Europa a lor i-a dat puțin peste cap, dar dacă va uitați la lot veți vedea că nu sunt deloc inferiori, ba chiar din contră. Au schimbat structura de joc de la un meci la altul, mă aștept la un meci complicat cu o echipă agresivă, bine organizata. Sper să fim inspirați în alegerile făcute și băieții să intre și să interpreteze jocul în așa fel încât să ne ajute”, a spus Edi Iordănescu, într-o conferinţă de presă.

FCSB – Sepsi | Alexandru Creţu, OUT din lotul roş-albaştrilor

Edi Iordănescu nu s-a implicat în scandalul dintre Gigi Becali şi Alexandru Creţu, jucătorul care vrea să plece de la FCSB după ultimele comentarii ale patronului. „E o situaţie care s-a produs înaintea venirii mele”, susţine noul antrenor al roş-albaştrilor. El nu va fi în lot pentru duelul cu Sepsi.

„Este o situaţie complexă la el. O situaţie care nu s-a produs după venirea mea, ci înaintea ei. În momentul de faţă, este o problemă între el şi club. Trebuie clarificată la nivel de club, de patron. În funcţie de ce se va întâmpla, veţi avea şi poziţia mea.

Nu vreau să mă pierd în detalii, chiar dacă pentru mine fiecare jucător contează. Avem în faţă un joc şi cam bucura să comentăm mai mult pe jucătorii care sunt implicaţi în acest meci”, a spus Edi Iordănescu, într-o conferinţă de presă.

Criticat dur de Gigi Becali după meciul cu Rapid, internaţionalul de 29 de ani nu a participat la antrenamentele din ultimele zile. Creţu nu mai vrea să mai audă de FCSB, după ieşirea la TV a lui Gigi Becali, şi îşi caută deja echipă. Asta chiar dacă după numirea lui Edi Iordănescu, lucrurile ar urma să se schimbe la FCSB.

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 21:10 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal Vezi toate știrile
Citește și