Închide meniul

FCSB – Sepsi 1-1 | Andrei Vlad, încântat de schimbarea adusă de Edi Iordănescu. „Băieții merită felicitați până la Dumnezeu!”

Alexandru Ivan Publicat: 23 august 2021, 23:38

Reclamă
FCSB – Sepsi 1-1 | Andrei Vlad, încântat de schimbarea adusă de Edi Iordănescu. „Băieții merită felicitați până la Dumnezeu!

Andrei Vlad, după FCSB - Sepsi 1-1

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

„Cred că echipa a arătat foarte bine, toți avem un merit mare, chiar dacă nu am câștigat. După cum am jucat îl considerăm eșec. Băieții merită felicitați până la Dumnezeu, au făcut un meci foarte bun. Nu știam cum bate Mitrea, a fost doar noroc, după două serii de penalty-uri pierdute”, a spus Andrei Vlad, după FCSB – Sepsi 1-1-.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Vlad a avut altă intervenție bună în finalul meciului, când a inrtervenit salvator la un șut al lui Chunchukov.

FCSB – Sepsi 1-1 | Remiză pentru Edi Iordănescu la debut

Sepsi avea trei înfrângeri la rând înainte de meciul cu FCSB. Echipa lui Grozavu a intrat totuși în avantaj la cabine, după super golul din lovitură liberă înscris de Aganovic. Gigi Becali a arătat că se ține de cuvânt și nu a dat niciun telefon ca să facă schimbări la pauză. Ultima dată când FCSB nu a făcut schimbări la pauză a fost acum 3 luni, tot într-un meci cu Sepsi.

FCSB a egalat la puțin timp după startul reprizei secunde, prin Florin Tănase. Căpitanul roș-albaștrilor a înscris cu capul după un corner. Lui Iordănescu i-a trecut apoi glonțul pe la ureche, când Ovidiu Popescu l-a faultat în careu pe Păun. Din fericire pentru FCSB, Andrei Vlad a apărat șutul lui Mitrea de la 11 metri.

Florinel Coman a ieșit accidentat după o intrare dură a lui Ștefănescu. Vlad a mai avut apoi două intervenții bune, iar meciul s-a încheiat cu o lovitură liberă executată de Tănase direct în peluză.

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:21

Fabian Caballero, fostul jucător al lui Arsenal, a murit la 46 de ani!

14:39

Elias Charalambous anunță schimbări înainte de Sepsi – FCSB! Unde îl vede pe Vlad Chiricheș: „Poate juca acolo dacă e nevoie”

14:00

VIDEOBenfica – Gil Vicente, 22:30, în AntenaPLAY. Sporting a dat recital! Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

13:51

Rapid – Oțelul Galați LIVE TEXT (21:30). Duel de foc în Giulești între Marius Șumudică și Dorinel Munteanu. Echipele probabile

13:00

VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY

13:00

Simona Halep revine pe teren! Fostul număr 1 mondial a făcut anunțul: „Mai devreme decât mă așteptam”

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY 6 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1
Citește și