Închide meniul
NEWS ALERT

FCSB – Sepsi 1-1 | Vali Crețu, discurs uluitor. L-a făcut praf pe Dinu Todoran! „Stăteam la antrenamente. Nu am lucrat ce trebuia!” Ce spune despre Edi Iordănescu

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 23 august 2021, 23:59

FCSB – Sepsi 1-1 | Vali Crețu, discurs uluitor. L-a făcut praf pe Dinu Todoran! „Stăteam la antrenamente. Nu am lucrat ce trebuia! Ce spune despre Edi Iordănescu

Vali Crețu, după FCSB - Sepsi 1-1

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Vali Crețu a avut un discurs uluitor după meci și a dezvăluit cum decurgeau antrenamentele roș-albaștrilor cu Dinu Todoran.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB – Sepsi 1-1 | Vali Crețu: „Până acum mai mult stăteam la antrenamente. Nu am lucrat cum trebuia”

„Sunt multe de discutat, nu e uşor din primul joc să ai traseele de joc pe care le dorim. Fiecare trebuie să dăm mult mai mult la antrenamente şi să fim mult mai concentraţi. Pe Edi îl cunosc, am lucrat împreună şi la Mediaş. Edi te schimbă ca şi om, ca şi fotbalist. Îţi schimbă mentalitatea. Până acum mai mult stăteam la antrenamente şi asta se vedea. Cu minge nu prea am lucrat ce trebuia. Am discutat, dar sunt multe de rezolvat.

Ştiu că am avut amicale cu echipe din Liga a 2-a, în care am avut probleme, şi asta trebuia să ne dea de gândit. Sperăm să o reglăm. Dar îl cunosc bine pe Edi şi o să vedeţi altă faţă a noastră. Fiecare jucător se va elimina singur, cel care nu va da totul la antrenamente şi la meciuri.

Niciodată nu m-am gândit pentru că trebuia să-şi faci treaba cât mai bine. Asta era situaţia, trebuia să faci faţă, să fii puternic, dar va fi mult mai bine de acum încolo”, a spus Vali Crețu, după Sepsi – FCSB 1-1.

Roş-albaştrii au smuls un singur punct, acasă, cu Sepsi. Gruparea din Sfântu Gheorghe şi-a încheiat astfel seria de trei înfrângeri în Liga 1. Andrei Vlad a fost cel mai bun jucător al lui FCSB. A apărat un penalty şi a mai avut o intervenţie de zile mari pe final!

Reclamă

FCSB – Sepsi 1-1

Echipa lui Grozavu a intrat în avantaj la cabine, după super golul din lovitură liberă înscris de Aganovic, în minutul 30. Gigi Becali a arătat că se ține de cuvânt și nu a dat niciun telefon ca să facă schimbări la pauză. A fost prima dată după trei luni când FCSB un a făcut nicio modificare înainte de startul reprizei secunde.

FCSB a egalat la puțin timp după startul reprizei secunde, prin Florin Tănase. Căpitanul roș-albaștrilor a înscris cu capul după o deviere a lui Vinicius. Lui Iordănescu i-a trecut apoi glonțul pe la ureche, când Ovidiu Popescu l-a faultat în careu pe Păun. Din fericire pentru FCSB, Andrei Vlad a apărat șutul lui Mitrea de la 11 metri.

Florinel Coman a ieșit accidentat după o intrare dură a lui Ștefănescu. Vlad a mai avut apoi două intervenții bune, iar meciul s-a încheiat cu o lovitură liberă executată de Tănase direct în peluză.

Reclamă 4 / 0/3

După primele şase etape, FCSB este pe locul 6 în Liga 1. Are 9 puncte, de două ori mai puţin decât liderul CFR Cluj.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și