Închide meniul

FCSB – Sepsi 1-2 | Toni Petrea şi-a pus mâinile în cap! Are mari probleme înaintea derby-urilor cu Craiova şi CFR: "Vom aduce jucători de la echipa a doua!". Cum arată clasamentul

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 25 aprilie 2021, 21:02

FCSB – Sepsi 1-2 | Toni Petrea şi-a pus mâinile în cap! Are mari probleme înaintea derby-urilor cu Craiova şi CFR: "Vom aduce jucători de la echipa a doua!". Cum arată clasamentul

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Toni Petrea şi-a pus mâinile în cap după FCSB - Sepsi 1-2

FCSB a călcat strâmb în lupta pentru titlu, iar Toni Petrea are motive de îngrijorare. Ionuţ Panîru s-a accidentat, iar Vali Creţu a încasat cartonaş roşu după fluierul final. În lipsă de jucători, antrenorul se vede nevoit să cheme jucători de la echipa secundă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Să strângem rândurle şi să ne pregătim pentru meciurile următoare. Rezultatul de aseară s-a decis tot în urma unei faze fixe. Ţine de concentrarea celor de pe teren. Plecăm de aici cu suspendări. Panţîru a acuzat o lovitură, sper să nu fie grav. Încercăm să îi recuperăm.

Vom aduce şi de la echipa de a doua. În repriza a doua am avut un joc destul de bun. Ritmul e susţinut, au dispărut jucătorii din primul 11. Aş vrea să obţin câte 3 puncte la fiecare joc. Trebuie să ne raportăm şi la ce adversari întâlnim", a spus Toni Petrea la finalul meciului.

Toni Petrea, nervos după arbitrajul lui Sebastian Colţescu: "Sunt foarte supărat!"

Golgheter al Ligii 1, cu 21 de goluri, Florin Tănase a fost în mijlocul unei faze controversate. A căzut în careu, iar Sebastian Colţescu a acordat penalty. Arbitrul s-a răzgândit imediat şi i-a acordat galben lui Tănase pentru simulare.

"Iniţial arătase penalty, toată lumea era confuză. Tase nici măcar nu a cerut şi a primit un cartonaş galben, iar Creţu unul roşu. Sunt foarte supărat. Am văzut când i-a dat galben şi l-am îndepărtat. Nu am auzit nicio înjurătură", a răbufnit antrenorul FCSB.

Reclamă

FCSB – Sepsi 1-2 | Jucătorii lui Toni Petrea au gafat şi nu s-au putut distanţa de CFR Cluj. S-a încins lupta la titlu!

FCSB a fost învinsă de Sepsi, scor 1-2, în etapa a 3-a a play-off-ului Ligii 1. Roş-albaştrii s-au încurcat într-un moment în care se puteau distanţa la patru puncte de rivala CFR Cluj.

Claudiu Petrila a deschis scorul şi gruparea din Sfântu Gheorghe a condus la pauză. Octavian Popescu a restabilit egalitatea, iar în minutul 74 a fost o fază extrem de controversată.

Florin Tănase a scos iniţial un penalty, dar Sebastian Colţescu s-a răzgândit şi i-a acordat cartonaş galben pentru simulare. Cu 9 minute înainte de final, Mitrea a stabilit scorul final, 2-1 pentru Sepsi.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB, program infernal în următoarele etape

În acest moment, FCSB este pe primul loc în Liga 1. Are 39 de puncte, cu unul mai mult decât CFR Cluj. Universitatea Craiova este pe a treia treaptă a podiumului, cu 34 de puncte.

În etapa a patra, roş-albaştrii se vor deplasa în Bănie, pentru confruntarea cu Universitatea Craiova, iar în etapa a cincea o aşteapă pe campioana CFR la Giurgiu.

ETAPA 4:

  • CFR Cluj – FC Botoşani
  • Universitatea Craiova – FCSB
  • Sepsi – Academica Clinceni

ETAPA 5:

  • FC Botoşani – Sepsi
  • FCSB – CFR Cluj
  • Academica Clinceni – Universitatea Craiova

Reclamă

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român Vezi toate știrile
Citește și