Închide meniul

FCSB şi Rapid au „interzis” Arena Naţională! De ce sunt blocate cele două echipe. Noi probleme pe cel mai mare stadion din România

Gabriel Zamfirescu Publicat: 30 octombrie 2021, 9:47

Reclamă
FCSB şi Rapid au „interzis Arena Naţională! De ce sunt blocate cele două echipe. Noi probleme pe cel mai mare stadion din România

Reguli pentru fani înainte de FCSB - CFR Cluj

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Stadioanele Arena Naţională şi Arcul de Triumf sunt în continuare nefuncţionale şi în acest weekend. FCSB şi Rapid sunt obligate să joace tot în afara Bucureştiului meciurile considerate acasă în această etapă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB şi Rapid au „interzis” Arena Naţională

Vicecampioana se deplasează din nou la Buzău pentru FCSB – FC Argeş de dumincă, de la ora 20.30. De asemenea, Rapid va juca meciul cu FC U Craiova 1948, luni, de la aceeași oră, 20:30, la Mioveni.

Arena Arcul de Triumf n-a găzduit deocamdată un meci de fotbal şi pare că nu o va face prea curând. Sâmbătă viitoare ar fi trebuit să se joace partida de rugby România-Uruguay, dar aceasta a fost mutată, din cauza crizei sanitare, la Verona, în Italia. Sud-americanii au refuzat să vină în Capitală de frica incidenței coronavirusului în România.

Pe Arena Naţională se schimbă gazonul

”În weekend-ul 30-31 octombrie 2021, sunt în desfășurare lucrările de schimbare a gazonului hybrid pe Arena Națională, în prezent acestea fiind realizate în proportie de 50%. Până la data de 31.10.2021 aceste lucrări vor fi finalizate. Menționăm că, din data de 01.11.2021, accesul publicului va fi permis începând cu ora 10:00”, anunţă cei de la Direcția Investiții, din cadrul Primăriei Generale a Capitalei, conform digisport.ro.

Turneul de DOTA 2 de pe Arena Naţională din Bucureşti a avut loc fără spectatori. Gigantul din gaming a menţionat că noile restricţii locale din Bucureşti cu privire la COVID au jucat un rol în această decizie. Anunţul a venit la startul întrecerii după ce toţi cei 10 membri ai Team Aster, împreună cu mai mulţi jucători de la Invictus Gaming, au fost testaţi pozitiv şi s-au auto-carantinat la hotelurile lor din Bucureşti.

Reclamă
Reclamă 4

Iniţial, TI10 urma să fie găzduit la Stockholm, Suedia, dar a fost mutat în iunie la Bucureşti pentru a putea să se desfăşoare cu spectatori. Situaţia sanitară din România era încurajatoare la vreme respectivă. Decizia de a desfăşura turneul fără spectatori a avut un impact financiar semnificativ pentru compania ce a plătit 500.000 de dolari pentru închirierea arenei din Bucureşti.

Recomandări

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
1:30 2 iul.

FotoReacţia lui Cristiano Ronaldo, după ce s-a prăbuşit emoţional şi a izbucnit în plâns după ce a ratat un penalty cu Slovenia

0:30 2 iul.

FotoPortugalia – Slovenia 3-0 (d.l.d). Cristiano Ronaldo a izbucnit în plâns după un penalty ratat. Diogo Costa, eroul portughezilor

23:54

Giorgio Chiellini, ironie supremă pentru Franţa după ce a ajuns în sferturi cu două autogoluri şi un gol din penalty

23:47

VIDEO„Prostule!” Kevin De Bruyne a jignit un jurnalist, după eliminarea Belgiei de la EURO 2024. Întrebarea care l-a enervat crunt

23:16

Edi Iordănescu a recunoscut că s-au exersat şi loviturile de departajare înainte de România – Olanda: „Orice este posibil!”

23:15

România – Olanda LIVE TEXT, ora 19:00, în optimi la EURO 2024. Naţionala lui Edi Iordănescu e gata să scrie istorie

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și