Închide meniul

FCSB şi Universitatea Craiova se bat pe Ongenda! Valeriu Iftime a primit deja primele oferte: „Au uitat un zero!” Cât a oferit Gigi Becali. Ofertă uriaşă venită din străinătate pentru starul de la Botoşani

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 august 2021, 21:36

FCSB şi Universitatea Craiova se bat pe Ongenda! Valeriu Iftime a primit deja primele oferte: „Au uitat un zero! Cât a oferit Gigi Becali. Ofertă uriaşă venită din străinătate pentru starul de la Botoşani

Mediafax Foto / George Filip via Hepta

Pe lângă Gigi Becali, pe fostul jucător de la FCSB îl vrea şi Laurenţiu Reghecampf la Universitatea Craiova. Valeriu Iftime a anunţat că a primit primele oferte pentru starul de la Botoşani şi a râs de suma oferită de olteni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB şi Universitatea Craiova se bat pe Ongenda

Oferta de la FCSB e de 300.000 de euro. Dacă Moruțan face 4 milioane și Ongenda doar 300.000… Mai e o ofertă din România, de la CSU Craiova. 150.000 de euro în două tranșe. Cred că au greșit, au uitat un zero (râde). Sub un milion nu pleacă.
Mai e și un intermediar, care a venit să ne ceară acceptul, dacă-l dăm pe un milion de euro și își dă acceptul și jucătorul… Dar nu o iau în calcul, nu mi se pare serioasă.

Ongenda, dacă mă ascultă, dacă rămâne aici și face ce trebuie până la iarnă, va ajunge să câștige un milion de euro pe an. Ăsta trebuie să fie targetul lui, la ce valoare are”, a spus Iftime pentru gsp.ro.

Marius Croitoru a dezvăluit că Botoşani a primit şi o ofertă din străinătate

Marius Croitoru a confirmat şi el oferta de un milion de dolari pentru Ongenda, care a venit din străinătate.

Oferta de la FCSB și a celuilalt club sunt net inferioare, numai că oferta venită de peste 1 milion de dolari este dintr-o țară în care jucătorul nu cred că dorește să joace. Ca salariu, oferta este destul de avantajoasă, este din zona Golfului. Dar nu cred că este o ofertă la care să se gândească, pentru că are doar 26 de ani, este în plină ascensiune. Este un jucător esențial, știe ce simt pentru el și invers, din cauza asta a hotărât să vină să lucreze cu mine„, a spus Croitoru pentru digisport.ro.

Reclamă

Ongenda, crescut de PSG

Ongenda a crescut la juniorii lui PSG. El a jucat timp de cinci ani pentru parizieni. A adunat 11 meciuri şi 1 gol, în Ligue 1, pentru prima echipă a lui PSG. A mai trecut pe la Bastia, Zwolle şi Murcia, înainte să semneze cu Botoşani în 2018. A lipsit de la gruparea din Moldova pentru o scurtă experienţă la Chievo.

Hervin Ogenda este primul pe lista de achiziţii a lui Gigi Becali. Atacantul francez de 26 de ani a înscris două goluri în primele şase etape de campionat. L-a „cucerit” pe finanţatorul roş-albaştrilor chiar în disputa de aseară, cu Rapid, scor 0-2. A impresionat chiar dacă nu a reuşit să marcheze.

„I-am spus şi lui. Edi face ce vrea. I-am spus că îl vând. A zis că sunt bani foarte mulţi. I-am promis trei jucători din România. El îi vrea. Unul l-am văzut eu aseară. Nu sunt de la Rapid. Unul care îmi place mie mult, Ongenda„, a spus Gigi Becali, la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” Vezi toate știrile
Citește și