Închide meniul

FCSB – Universitatea Craiova 0-2. Adio, titlu! Bănel Nicoliță nu îi mai dă nicio șansă echipei lui Gigi Becali: „S-a dus, e clar!”

Cosmin Cioboată Publicat: 3 aprilie 2022, 23:15

FCSB – Universitatea Craiova 0-2. Adio, titlu! Bănel Nicoliță nu îi mai dă nicio șansă echipei lui Gigi Becali: „S-a dus, e clar!

Bănel Nicoliţă, fostul mijlocaş de la FCSB

Hepta

  • Bănel Nicoliţă, complet dezamăgit de echipa lui Toni Petrea, după FCSB – Universitatea Craiova 0-2
  • Fostul mijlocaş al „roş-albaştrilor” nu mai crede în şansele la titlu

FCSB – Universitatea Craiova 0-2. Bănel Nicoliţă consideră că echipa lui Toni Petrea nu mai are nicio şansă în cursa pentru titlu. „Roş-albaştrii” au pierdut derby-ul de pe Arena Națională și pot ajunge la 8 puncte în spatele liderului CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB – Universitatea Craiova 0-2. Bănel Nicoliță nu îi mai dă nicio șansă formației „roş-albastre” în lupta la titlu, cu CFR Cluj.

Bănel Nicoliţă, complet dezamăgit de echipa lui Toni Petrea, după FCSB – Universitatea Craiova 0-2: „S-a dus titlul!”

Fostul mijlocaș este de părere că elevilor lui Toni Petrea le-a lipsit ambiția în derby-ul cu oltenii.

Reclamă

„Sunt foarte dezamăgit, dar asta e. Nu știu dacă a fost fault la primul gol din primele minute (n.r. – golul anulat al lui Malcom Edjouma). Dacă înscriau atunci, situația era alta. Îmi pare rău, asta e… titlul s-a dus, e clar că nu mai are nicio șansă FCSB.

Nu sunt eu în măsură să spun de ce nevoie au ei. Dar din ceea ce am văzut eu, mi-aș fi dorit mai multă ambiție, mai multă dăruire, pentru că suporterii merită din plin.”, a spus Bănel Nicoliţă, la finalul meciului FCSB – Universitatea Craiova 0-2.

Reclamă

FCSB – Universitatea Craiova 0-2. Toni Petrea nu înțelege cum a pierdut derby-ul: „Nu ştiu dacă au avut vreo ocazie!”

Toni Petrea a mărturisit că nu îşi poate aminti vreo ocazie a Craiovei, deși jucătorii lui Laurențiu Reghecampf au marcat două goluri.

„Dezamăgit de rezultat. Consider că totuși i-am supus pe cei de la Craiova unei presiuni constante. Acum, privind ‘la cald’, nu știu dacă au avut vreo ocazie de poartă și totuși ne-au dat două goluri. Asta mă pune pe gânduri. Am presat, dar n-am avut inspirație la finalizare. Am primit două goluri din nimic. Mă așteptam la alt deznodământ. E o înfrângere nemeritată, din punctul meu de vedere.

Am discutat puțin câteva situații (n.r. – la finalul meciului), despre rezultat și despre faptul că suntem dezamăgiți, în ciuda jocului pe care l-am făcut. Când echipa nu câștigă, trebuie să mă gândesc ce n-a funcționat și să remediez.

Reclamă 4 / 0/3

Nu m-am uitat la reluări (n.r. – la golul anulat al lui Edjouma și la penalty-ul Craiovei). În febra meciului e normal să fii subiectiv. Nu vreau să vorbesc despre arbitraj. Am avut un gol anulat, la ei a fost penalty. Dar nu vreau să comentez.

Cineva poate s-o încurce pe CFR, dar ce facem noi? Trebuie să ne preocupe în primul rând jocul și rezultatele noastre. Îmi doresc să câștigăm începând cu meciul următor. Mai sunt 7 etape, 21 de puncte în joc. Eu cred că lupta la titlu încă nu e încheiată, dar e din ce în ce mai greu.”, a spus Toni Petrea, pentru digisport.ro.

Bănel Nicoliță, despre cămătari

Nicoliță a fost în centrul unui scandal de proporții. Au apărut informații că fostul fotbalist al Stelei a fugit din țară după ce s-a împrumutat de la cămătari și nu a mai putut să returneze banii. Bănel a infirmat încă o dată toate aceste zvonuri apărute în spațiul public.

„A fost o perioadă foarte grea din viața mea, în care am cheltuit foarte mult la echipă, la Făurei. Am trecut printr-un divorț foarte greu, nu a fost ușor. Am fost și prin Franța. A trebuit să îmi spăl puțin creierul, că eram foarte încărcat, stresat, cu toate problemele. (n. red. Despre zvonurile privind banii împrumutați de la cămătari.) Am ieșit tot timpul și am spus: băi, cămătarilor, sunt aici! N-a venit nimeni în 6 luni!

Am fost căzut psihic. A fost foarte greu. A trebuit să trec peste singur, n-am vrut să bag pe nimeni în viața mea. N-am știut că o să-mi plece familia. Dacă știam, nu mai plecam atât de departe. Cred că o să mă duc în Moldova (să fac școala de antrenori – n. red.). Am liceul terminat, la Mircea Eliade, dar n-am BAC-ul. Atunci când trebuia să dau BAC-ul, am fost plecat în Franța”, a spus Bănel Nicoliță la prosport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 28 mart., 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu