Închide meniul

FCSB – Universitatea Craiova 0-2. Toni Petrea nu înțelege cum a pierdut derby-ul: „Nemeritat! Nu ştiu dacă au avut vreo ocazie!”. Ce a spus despre lupta la titlu

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 3 aprilie 2022, 21:51

FCSB – Universitatea Craiova 0-2. Toni Petrea nu înțelege cum a pierdut derby-ul: „Nemeritat! Nu ştiu dacă au avut vreo ocazie!. Ce a spus despre lupta la titlu

Toni Petrea, antrenor FCSB

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

FCSB – Universitatea Craiova 0-2. Toni Petrea consideră că înfrângerea în fața oltenilor este „nemeritată”. Antrenorul FCSB-ului s-a arătat foarte dezamăgit de faptul că echipa sa n-a reușit să înscrie, deși și-a creat multe ocazii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB – Universitatea Craiova 0-2. Toni Petrea nu poate înțelege cum a pierdut echipa sa în derby-ul de pe Arena Națională. Tehnicianul „roş-albaştrilor” spune că lupta la titlu nu este încheiată, chiar dacă liderul CFR Cluj se poate distanța la 8 puncte de clubul lui Gigi Becali.

FCSB – Universitatea Craiova 0-2. Toni Petrea nu înțelege cum a pierdut derby-ul: „Nu ştiu dacă au avut vreo ocazie! E o înfrângere nemeritată”

Toni Petrea a mărturisit că nu îşi poate aminti vreo ocazie a Craiovei, deși jucătorii lui Laurențiu Reghecampf au marcat două goluri.

„Dezamăgit de rezultat. Consider că totuși i-am supus pe cei de la Craiova unei presiuni constante. Acum, privind ‘la cald’, nu știu dacă au avut vreo ocazie de poartă și totuși ne-au dat două goluri. Asta mă pune pe gânduri. Am presat, dar n-am avut inspirație la finalizare. Am primit două goluri din nimic. Mă așteptam la alt deznodământ. E o înfrângere nemeritată, din punctul meu de vedere.

Am discutat puțin câteva situații (n.r. – la finalul meciului), despre rezultat și despre faptul că suntem dezamăgiți, în ciuda jocului pe care l-am făcut. Când echipa nu câștigă, trebuie să mă gândesc ce n-a funcționat și să remediez.

Reclamă

Nu m-am uitat la reluări (n.r. – la golul anulat al lui Edjouma și la penalty-ul Craiovei). În febra meciului e normal să fii subiectiv. Nu vreau să vorbesc despre arbitraj. Am avut un gol anulat, la ei a fost penalty. Dar nu vreau să comentez.

Cineva poate s-o încurce pe CFR, dar ce facem noi? Trebuie să ne preocupe în primul rând jocul și rezultatele noastre. Îmi doresc să câștigăm începând cu meciul următor. Mai sunt 7 etape, 21 de puncte în joc. Eu cred că lupta la titlu încă nu e încheiată, dar e din ce în ce mai greu.”, a spus Toni Petrea, pentru digisport.ro.

FCSB – Universitatea Craiova 0-2. Florin Tănase, în depresie după înfângerea din derby

Și căpitanul celor de la FCSB, Florin Tănase, crede că înfrângerea din derby este una nemeritată.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă vor câştiga, va fi o distanţă mare. Dar noi vom încerca să câştigăm fiecare meci. Nu meritam să pierdem astăzi. Nu contează viroza, am avut ocazii imense. Puteam să marcăn astăzi 2-3 goluri. Noi ne-am gândit să jucăm cum o facem noi şi să reuşim să marcăm. Din păcate, nu am reuşit. Ei au ajuns de două ori la poartă, au dat două goluri. Nici nu m-am uitat pe imagini. Golul nostru, din ce am înţeles de la arbitru, a fluierat fault în atac. Nu mai contează, am avut acele situaţii. Dacă egalamn până în minutul 65, reuşeam să câştigă. Am făcut test, nu aveam simptome şi am ieşit pozitiv. Trebuie să ne punem speranţele în noi. Mai sunt multe meciuri, se pot încurca şi ei o dată.

Noi trebuie să câştigăm toate meciurile, ceea ce este foarte greu. Să nu uităm că în avcest sezon, CFR-ul a făcut ceva fantastic. Câte puncte au făcut, cred că este record. Nu am reuşit să ţinem pasul cu ei, sper să ne consolidăm locul 2. Nu ştiu dacă voi lua, nu vreau să îmi dau cu părere. Sper că la anul să facem un sezon ca CFR-ul şi să câştigăm„, a spus Florin Tănase după FCSB – Universitatea Craiova 0-2.

Recomandări
  • FCSB – Universitatea Craiova 0-2
  • Toni Petrea nu înțelege cum a pierdut derby-ul: „Nu ştiu dacă au avut vreo ocazie!”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și