Închide meniul

FCSB – Universitatea Craiova 0-2 | „Să facem ceea ce lor nu le place!” Laurenţiu Reghecampf a făcut dezvăluiri despre relaţia cu Mihai Rotaru: „E o regulă impusă de el!” Mesaj pentru fanii roş-albaştrilor

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 aprilie 2022, 21:21

FCSB – Universitatea Craiova 0-2 | „Să facem ceea ce lor nu le place! Laurenţiu Reghecampf a făcut dezvăluiri despre relaţia cu Mihai Rotaru: „E o regulă impusă de el! Mesaj pentru fanii roş-albaştrilor

Laurențiu Reghecampf este oficial noul antrenor de la Universitatea Craiova

Laurențiu Reghecampf, într-o conferință de presă /AS.ro

FCSB – Universitatea Craiova 0-2. Echipa lui Toni Petrea a pierdut derby-ul cu Universitatea Craiova şi şi-a diminuat considerabil şansele la titlu. În cazul în care CFR Cluj va câştiga partida cu FC Argeş, echipa lui Dan Petrescu se poate distanţa la 8 puncte în fruntea clasamentului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB tremură şi pentru locul 2, după ce a pierdut în partida cu Universitatea Craiova. Oltenii s-au apropiat la 4 puncte de formaţia lui Toni Petrea. Laurenţiu Reghecampf a fost extrem de fericit la finalul derby-ului.

Reacţia lui Laurenţiu Reghecampf, după FCSB – Universitatea Craiova 0-2

„A fost un meci greu. FCSB este o echipă foarte bună, foarte periculoasă când are balonul. Noi ne-am apărat bine, am avut şi şansă la câteva ocazii pe care ei le-au avut. Băieţii şi-au dat viaţa pe teren, am stat destul de bine la faze fixe. Am avut câteva sincope, dar e normal. Nu este neaşteptat rezultatul.

Noi niciodată nu am spus că jucătorii nu vor participa la meci. Am spus că sunt câţiva jucători care nu au făcut antrenamente. Astăzi au fost mult mai pregătiţi, mult mai concentraţi. Ne-am învăţat lecţia de la meciul trecut. Am hotărât ca la meciul acesta să nu fie out scurt, ci doar lung. Să facem ceea ce lor nu le place. Şi ei s-au bucurat foarte tare în ultimul minut, dar se întoarce roata, aşa e la fotbal. Este o regulă impusă de patron, el nu doreşte să vorbim foarte mult după meciuri. Nici mâine nu discutăm, o facem poimâine. Bineînţeles că m-au aplaudat, o să îi aplaud mereu. Este echipa din inima mea pentru că aici am câştigat campionate, am ajuns în grupele UEFA Champions League”, a spus Laurenţiu Reghecampf după FCSB – Universitatea Craiova 0-2.

Mirko Pigliacelli, imposibil de învins în FCSB – Universitatea Craiova 0-2

Echipa lui Laurențiu Reghecampf a obținut o victorie uriașă în derby-ul de pe Arena Naţională. Andrei Ivan şi Ovidiu Bic au marcat golurile oltenilor. FCSB poate rămâne la 8 puncte în spatele liderului CFR Cluj.

Reclamă

Pigliacelli a avut nenumărate intervenții în fața jucătorilor de la FCSB, iar la final s-a arătat extrem de bucuros pentru colegii săi. Portarul italian a rămas complet impresionat de eurogolul înscris de Ovidiu Bic în repriza a doua, pe care l-a descris drept „șmecherie”.

„A fost un meci greu, cu stadionul plin. Multă lume, cu gazonul perfect, într-un derby de Liga 1. Am muncit pentru victorie şi e bine aşa. Ne trebuiau 3 puncte, ultima oară am pierdut, iar azi am câştigat.

Importante sunt punctele pentru toate echipele. A fost un meci frumos, cu ocazii de ambele părţi. Bine că noi am câştigat şi sunt foarte fericit pentru băieţi. A fost o săptămână cam grea. Nu îmi amintesc câte intervenţii am avut, dar nu mă uit la asta. Puteau să fie una, două, trei… Putea sa se termine şi 6-5 meciul, doar să câştigăm. A fost şmecherie, cum se spune (n.r. – despre golul lui Ovidiu Bic). A fost un gol superb!”, a spus Mirko Pigliacelli.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” Vezi toate știrile
Citește și